Мркоњић у ТАЈНОСТИ променио ТЕСТАМЕНТ: Ево шта је оставио Ани Бекути, а шта супрузи Даши

0

Почасни председник Социјалистичке партије Србије Милутин Мркоњић преминуо је болници у 79. години. Иако су се лекари борили да спасу Мрку до последњег дана, његово срце ипак није могло да издржи јер је већ десет дана био интубиран и дисао је преко апарата.

Мркоњић као да је предосетио да из болнице неће жив изаћи, па је пре три недеље звао адвоката да лично дође код њега да промени тестамент. С обзиром да влада пандемија коронавируса и да су посете забрањене, политичар је потегао све могуће везе да његовом адвокату дозволе улазак у болницу.




– Мрка је почетком новембра примљен у болницу где му је уграђен пејсмејкер и његов опоравак је фино текао, нико се није надао да ће му нагло позлити и да ће исход бити овакав. Али он као да је предосетио да више неће изаћи из болнице. У строгој тајности позвао је адвоката како би променио тестамент који је саставио пре десетак година када се званично растао од супруге Драгане, јер су њих двоје још тада одлучили да се неће разводити. Мрка је замолио доктора да направи изузетак и да дозволе његовом адвокату да га посети на пола сата – открива извор из болнице.

– Чак ни Ана није знала шта се дешава. Адвокат је дошао и Мрка је саставио други тестамент. Стан у ком су живели он и Ана последњих пет година, у Kрунској улици на Врачару, оставио је Ани пошто су заједно уложили новац у њега и опремили га луксузним стварима. Други стан у којем је живео са женом Дашом док су били заједно и који је такође на Врачару, оставио је њој. Они нису могли да имају деце, па је било логично да све што има наследе Ана и Даша. Иако се њих две лепо слажу, Милутин није хтео ништа да препусти случају, па је овим поступком обезбедио обе жене. Тек када су га ставили на респиратор, Бекута је сазнала да је Мрка мењао тестамент и било јој је много тешко. Тада је у ствари схватила да је предосетио крај – завршава извор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Немачка: Три странке предлажу да се забрани молитве испред клиника за абортусе

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *