Медицином против здравља човека и човечанства

1

Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

У доба тзв. хладнога рата страх се често сијао претњом од нуклеарног уништења човечанства. То је била реална опасност које су били свесне све силе и сви светски произвођачи и хушкачи ратова. Употреба нуклеарног оружја не би поштедела никога јер нуклеарно оружје поседује више међусобно непријатељских држава света. „Одговорни“ су схватили да је нуклеарни рат бесмислен али не зато што би у њему страдало мноштво људи него првенствено зато што би он представљао опасност и за оне који су смислили чистку светског становништва. Нуклеарно оружје делује неселективно, тј. не разликује „елите“ од „гојима“. Већ се деценијама ради на томе како осмислити нове начине уништавања, а да се при томе тзв. елита спасе. Притом је необично важно да се ствари уреде тако да се има привид да се све ради за добробит човечанства. Најбољи избор за привид добробити је свакако људско здравље и „брига“ за њега. А „најбољи“ начин очувања здравља појединаца и целокупног човечанства је, тако каже медицинска догма, вакцинисање. Оно је проглашено највећим достигнућем медицине ако не и целокупне науке. Зато је оно, површним и некритичким (не)умовима, и могло постати догмом.

Зауставите науку – спашавајте човјека

Ако се вакцина опште, а ово садашње псеудо или лажно вакцина против КОВИДА-19 (оно је заправо вакцина за ковид или у служби ковида), схвати као оно без којега се не може живети и на које се, како каже хрватски Фирер, треба навикнути тј. навикнути се тако да то буде нормално као непрестано удисање ваздуха или свакодневно конзумирање воде и хране. Ако нам то навикавање намеће тзв. „ново нормално“, онда питање које се мора поставити гласи: како је човечанство преживело када вакцина и вакцинисања опште није било? А ипак је преживело. Зар нам Бог (за вернике) није дао, или природа (за невернике), способност да се људски организам брани својим имуним системом, здравом храном, физичком активношћу и свиме што уз то природно иде? Јест, дао је. Захваљујући томе човечанство се одржало. Како то да се сада тврди да ће без вакцинисања човечанство нестати? Та би тврдња могла, иако врло тешко, проћи само онда ако се претпостави да је Бог (или природа) врло шлампаво начинио човека, тј. као несавршеног, с грешком и да се једино неком другом и другачијом интервенцијом човека може спасити и осигурати му опстанак. А Бог је то учинио зато што је и сам несавршен или је зао или је обоје. То је тврдња атеиста сцентиста, а судећи по понашању, и великог броја верника и њихових водећих пастира. Зато ће Богу недопустиву грешку и несавршеност исправити наука, тачније научници-сцентисти.



„Службена“ медицина зна, али то таји као змија ноге, да је имуни систем један од најсавршенијих састава у целом свемиру као и то да је човек опште савршенство свемира. Кад би се то признало онда медицина не би могла „продавати“ вакциналне догме. Разграничимо сасвим јасно да медицину, и сву науку, чине људи који се њоме баве, а они могу бити, и нажалост у стварности и јесу, добри и зли. Медицина као и наука бити ће у пракси таква какви је људи воде. Чим је у науци и медицину ушао новац као главни критеријум свега онда, како каже Иван Илич: „У храм науке ушли су трговци.“ А трговци су они којима није до праве и племените науке нити до истине него до проституирања науке. А највеће и водеће научне проститутке су медицинска и фармацеутска струка. О политичарима (који то изворно племенито име, које долази од – полис, град-држава – не заслужују) не треба ни говорити: они су газде и предводници проституције. Тако је велики дио научника, посебно медицинара и фармацеута, купљен новцима и положајима тако да им је научна истина доспела на последње место. Ако им је до истине икада било стало? Није никаква тајна да су доктори медицине један од најкорумпиранијих делова друштва. Свако ко је икада морао ићи у болницу то зна на властитој кожи. Није никакво чудо да се данас тако понашају. Тешко је ту наћи човека. Ипак их има и у медицини заиста постоје само часни изузеци; правила одударају од изузетка. Зато Илич наставља: „Зауставите науку, спашавајте човека.“ Медицина, је нажалост, постала не само нечовечном него и опасном по човека; она је у служби злочина и општег геноцида.

Прочитајте још:  Решите се масних наслага уз помоћ овог напитка!

Многи научни делатници данас су модерни фаусти
Не треба ићи у претеране спекулације, довољно је погледати око себе и видети (ко има очи) што нам се догађа у последње време. О свему томе готово све већ је речено да нема смисла понављати. Ипак се сваким даном откривају нове информације. Све више се велики број људи уверава да се почетне сумње „скептика“, нажалост, све више и више обистињују: маске су више штетне него корисне (неке земље забрањују ношење маски), ПЦР тестови су фалсификати који не служе за тестирање заражености од КОВИДА-19 (јер за то нису ни измишљени, како каже њихов творац који је у међувремену отишао на други свет и не може нас о томе додатно научити), вакцине су оружје за уништавање здравља људи и вакцинисани су, како тврде неки светски стручњаци, „фабрике“ нових сојева вируса. Они су већа опасност за невакцинисане него обрнуто. Али они су вероватно и већа опасност за сами себе (као што тврди нобеловац Luc Montanier).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Резултат свега тога фаустовског, ђаволског посла јест да су „господари света и живота људи“ (они погрешно мисле да то јесу) вешто искористили фаустовско обележје нововјековне науке и технологије да завладају светом. Ради се о жељи за знањем и покоравањем природе људским потребама (F. Bacon, 16/17. ст.), воља за моћи (F. Nietzsche, 19. ст.) те материјалним пробитцима (материјализми свих врста). Др. Фауст је склопио савез са ђаволом и продао му душу (Не звучи ли данас име др. Фаучи као фаустовски симбол?). Моћ се састоји у могућности управљања човеком и свом природом. Данашња наука и технологија у великој мери то омогућују. И 21. век такође има своје фаусте који су продали душу врагу и служе његовим циљевима. Многи здравствени делатници модерни су фаусти.

Ево само неколико свима знаних данашњих примера које су многи, нажалост, искусили на властитој кожи. А све их је више и више. Медицина служи (барем би требала, а нажалост не служи) лечењу, сузбијању болести, превентиви да до болести не дође или ако дође да је ублажи или по могућности асвим отклони. Данас се болесни људи терају из болница и не пружа им се здравствена помоћ ако нису вакцинисани или ПЦР тестирани. Новији пример познат јавности у Хрватској јест пример загребачке болнице „Меркур“, а сличних случајева има пуно. Таква се дискриминација никада није радила ни непријатељским војницима у ратовима; у складу с медицинском етиком и непријатељским војницима се пружала медицинска помоћ. То су увек радили часни доктори. Даље, где је нестала тзв. примарна лекарска заштита? Зашто се људи с тешким болестима не лече само зато јер нису вакцинисани или тестирани? Чему онда служи здравство: лечењу или одбијању да се пацијенте лечи, сузбијању или производњи нових болести, спашавању од смрти (колико је медицини могуће) или слању људи у смрт и пре времена? Зашто се допушта да људи умиру или сносе тешке здравствене и сваке друге последице због небриге здравственог система и због ускраћивања медицинске помоћи? Зашто се забрањује посетити старци (најчешће родитеље) у старачким домовима ако посетиоц (деца и унуци) нису вакцинисани или тестирани уређајима који кривотворе резултате? Зар лекари нису заштитили те старце “добровољним“ или присилним вакцинисањем? Што им се може догодити ако су им дали приправке који су делотворни? Чему таква трагикомедија? За такво стање нетко треба одговарати. Коме то лекари служе? И зашто? Да би изругали такав накарадни систем неки посетиоци старачких домова облачили су се у скафандере да би могли ући да посете властиту мајку.

Прочитајте још:  АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ: НАТО, нацизам, тероризам и 14/88 тенкова за Украјину

У случају вакцинисања велики број људи пристао је на неморалну понуду
Зашто се отежано (или никако) добијају неки лекови за које се зна да су делотворни и јефтини а у многим се државама могу набавити, али не и у Хрватској? Болесницима се одуговлаче или одгађају операције само зато што нису „подобни“ и „послушни“ пацијенти, тј. не желе се ни вакцинисати ни тестирати? Зашто се то ради? Је ли то ради здравља пацијената или ради нечега другога нека свако одговори сам себи. Ни тестирања ни вакцинисање немају сврху да заштите здравље него да људе учине болесницима и да се истребе што пре, а да се над онима који остану уведе контрола и поробљавање. На крају зашто се код прелаза граница не признају серолошки тестови који дају бољу слику о заражености и болести од ПЦР тестова, за које је и сама СЗО признала да су кривотворине? Како то да су ПЦР уређаји и даље у употреби те се на основи њих сме или не сме прећи државна граница? „Лекари без граница“ где сте? Најновије вести говоре да се граница неће моћи прећи ни с негативним ПЦР тестовима него само с потврдама о вакцинисању. Значи ли то да се признаје да су ти тестови од самога почетка њихове употребе обична кривотворина?

Како то још увек довољно не виде „конзументи“ свих тих „приправака“ и „техника“, тј. обични „пацијенти“? Опседнути обманом да ће све ово зло завршити што пре се вакцинишу. Многи кажу: „Идем и то обавити па да вратимо у нормалу“, или „имам кредит и ко ће то отплаћивати ако ме ухвати корона“ и сл. Нису сасвим свесни да кредите не враћају мртви него живи. Постоји ли иједан лудак који би био спреман без икаква јемства купити ауто од шверцера и доказаног преваранта за које му механичар каже да није технички исправан и да је опасан по живот? Уз то му нитко не јемчи за производ: ни шверцер, ни механичар, ни служба техничког прегледа, ни било ко други. Можда неки лудак и постоји, али огромна већина људи никада не би пристала на такву „неморалну“ понуду. У случају вакцинисања велики број људи је пристао на сличну понуду. Трговци људским животима су произвели производ, многи су упозорили да се ради о фалш роби, нико није понудио јемство за последице непоузданих производа, али су неки, нажалост, похрлили а да им ни на крај памети није било барем упитати што се то у вакцинама налази. То не знају ни они који вакцине дају другима. Ако знају, то горе по њихове савести. Да се имала намера јавно објавити шта се у вакцинама налази не би се чувале с дугим цевима. Више од пола године је требало да се дознају неке „тајне“, а бит ће их још. Срећа је да још увек има више оних који још нису пристали на вакцинисање. Неки ће још сигурно пристати. Срећан им пут!

Прочитајте још:  НАПАЛИ ГА И ТАБЛОИДИ И Н1! Говор др Вучковића због којег је Вучић полудео! (ВИДЕО)

Медицина и фармација као тољаге
Ко то олако не пристаје на вакцинисање? Они који имају низак IQ, тако кажу плаћеници којима је једини задатак етикетирати, омаловажавати оне који другачије мисле, који имају здрав разум, који имају храбрости одлучивати о себи и свом здрављу, који имају савест и боре се за призив савести, који су опрезни и поштују начело опреза и сл. Тако је дискриминација постала „легални“ део наше стварности. Што на то кажу хипократовци? Углавном шуте: „Не би се штел мешати“. Што на дискриминацију кажу „изабрани“ (тачније одабрани) „вође“ народа? Ништа. А што каже и сам народ? Опет ништа.

Многи уз здравственог система делимично знају о чему се ради, али не смеју говорити, чак ни потајно, а камоли јавно. Други су још увек „верници“ којима ни малтретирања пацијената, ни додатне болести, ни смрти ближњих још увијек нису отворили заслепљене очи. Нека такви одговоре најобичнијем медицинском лаику: гдје је нестао грип? Има ли још иједна болест која је вредна медицинске позорности? Али без уцена. Где је лекарска и хипократовска част многих данашњих лекара који уништавају, не непријатељске војнике него цивиле, припаднике властитог народа? То су нечасни људи који заслужују сваку врсту осуде јер су прекршили и медицинску етику и правне норме. Је ли им се част (ако су је икада имали) истопила у хрпи еура, долара, куна и силној „вољи за моћи“? Честити лекари (таквих је релативно мало) сраме се својих колега и своје струке у коју су се заклели. Њихови су их колеге издали. Има ли довољно честитих и храбрих лекара и другог здравственог особља да се супротставе терору зликоваца?

Сви локдауни не би били могући без нечасног медицинског особља. Нису они сами кривци за све ковид-зло, али многи су ипак добровољно продали душу ђавлу. Нису мање криви ни они који их подржавају, а посебно они који њима управљају. Здравствено особље је пристало да се њима манипулише: неки сасвим свесно, неки из незнања и неинформираности, а неки из страха. Време је да сви такви прогледају. О томе зависи хоће ли човечанство преживети или ће над њим бити извршен злочин геноцида. Кад би само десетак, двадесетак посто лекара имало части да откажу послушност својим наредбодавцима проблем би био решен. Слично вриједи и за друге заједнице. Медицина и фармација су данас постале успешне тољаге којима се служе зликовци да би се болести стварале уместо да их се сузбија, да би се болест и смрт сејале уместо да се људи лече и спашавају.

[table id=1 /]



Проф.др. Стипе Кутлеша/Логично.цом/Борба за истину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Медицином против здравља човека и човечанства

  1. Pomusali su i sa spanskim gripom odmah posle rata, nemastina pa su se ljudi otrgli.. ovakav nacin im ne ide jer kakva im je korist da covek maltretira coveka po marketu, prodavnici zbog maske a posle se nabiju u red na 2cm. jedino prodavnica moze ispastati.. pa sad ajde stavis masku kupis po prodavnici ili sipas gorivo i na kasi skines masku oni nece da ti naplate, i, hvala dovidjenja.. Nikakvu korist mocnici nemaju, valjda im je bitno da sto vise ljudi ima, ali sta su pokusali Bog zna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *