Јарослав Черни продат Миленијум тиму и директорима из Института

1

(фото:НСПМ)

Институт за водопривреду Јарослав Черни у Београду продат је конзорцијуму који чине Миленијум тим и седам директора из Института, сазнаје Нова.рс.

Ту одлуку, како је наведено, донело је Министарство привреде, а у образложењу се наводи да је конзорцијум предвођен Миленијум тимом дао бољу понуду од лазаревачке фирме Бауwесен.

Фирма Миленијум тим се повезује са Српском напредном странком, а један од двојице директора Иван Бошњак био је и на скупу те странке у арени прошле суботе, навела је Нова.рс.



Министарство привреде је 1. октобра ове године објавило јавни позив за учешће у поступку јавног прикупљања понуда са јавним надметањем ради продаје око 92 одсто капитала Института у државном власништву, а почетна цена је 2,58 милиона евра.

Компанија Миленијум тим понудила је директорима Института за водопривреду “Јарослав Черни” заједничко учешће у приватизацији, што су они прихватили.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Нова.рс / БизЛифе

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Јарослав Черни продат Миленијум тиму и директорима из Института

  1. Dovoljan razlog da se ova vlast ne samo razjuri već i da joj se sve što je narodu radila naplati. Prodali su 80% izvorišta vode, prodaju najplodnije oranice, ono od voda što nemogu da prodaju zagađuju, vazduh ne prečišćavaju, samo za sebe, jer ne mogu narodu da ga prodaju, ali će sada voda za narod da im bude kao zlato. Još da svojim stranačkim sponzorima prodaju i EPS i MTS, prodali su i banke i našu ušteđevinu da je stranci koriste, možeš narode da grickaš bajate sendviče, eno ih na aukciji prodaju, i da se pored njih slikaš dok glasaš za one koji te pretvaraju u roba, jeftinog da jeftiniji ne može biti. Bravo za botove, oni će dobijati po 2 sendviča, da jedan pojedu a drugi gladnom narodu prodaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *