Оља Зекић (РЕМ): Све који протестују треба ухапсити, ја нисам са села

1

Председница Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић у наступу на ТВ Прва рекла је да све који протестују треба ухапсити, те подвукла да наши грађани немају еколошку свест.

„Вратите се на ово из Сан Франциска где су покушали протестанти да блокирају мост. Америчка полиција или већ како се зову америчке полицијске снаге су их промптно све похапсили, јер се то сматра унутрашњим тероризмом. Ја да сам нека власт, ја бих исто сваку блокаду тако“, рекла је Зекић на ТВ Прва и додала:

„И то што се сад дигла помпа око тога није ствар екологије, јер ми је немогуће да се за шест месеци до годину дана, одједном су Срби постали свесни екологије“, навела је она и наставила паљбу по грађанима.



Кад је саговорник скренуо пажњу Зекић да своје суграђане, људе са села који бране своје реке, назива страним плаћеницима, она је дала интересантан одговор:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ја знам одакле сте ви, ја нисам са села“, рекла је Зекић.

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Оља Зекић (РЕМ): Све који протестују треба ухапсити, ја нисам са села

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *