УБИСТВО? Неколико сати након објаве тајни о вакцинама, доктор Ноак је МРТАВ!

1

Вакцина (Фото: Sputnik / Nikolay Hiznyak)

Је ли немачки хемичар др Андреас Ноак убијен због откривања истине о графен оксиду у бочицама?

Дана 18. новембра 2020., познатог њемачког хемичара и једног од највећих стручњака за графен у ЕУ, др Андреаса Ноака ухапсила је наоружана полицијска јединица усред његовог преноса уживо на YouTube .

26. новембра 2021. након објављивања свог најновијег видеа о графен оксиду изненада је преминуо.



Видео је објављен 23. новембра у 10ч и одјекнуо је као „бомба“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Др Андреас Ноак направио је видео у којем је изложио утицај графен оксида који се може наћи у вакцинама, а који је штетан јер може озбиљно оштетити људско тело изнутра. Чим је видео објављен, стекао је велику популарност. Видео је преведен и на енглески с немачког, након чега је доктор изгубио живот.

Др Андреас Ноак је рекао да се молекули графен оксида у вакцинама понашају попут нано жилета које режу епителну слузницу вена примаоца, што је, како верује, узрок крвних угрушака и изненадне смрти уочене код неколико врхунских спортиста у последње време.

Веровао је да се ради о игри “руског рулета”.

Његова супруга поделила је видео којим је потврдила ову информацију.

„Он је то учинио за тебе. Он је умро за тебе. Није се бојао смрти, прихватио је ту могућност. Страшно је што се то морало догодити на овај начин. Није био план да нас тако брзо напусти. Покажите непријатељу снагу. Морамо искористити ову енергију сада. Требам вас сада. не могу сама. Заједно стојимо,подељени падамо. Станимо заједно као тим.“

Прочитајте још:  Италијански институт за здравље драстично смањује свој званични број умрлих од ковида

[table id=1 /]



Експрес.вести

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “УБИСТВО? Неколико сати након објаве тајни о вакцинама, доктор Ноак је МРТАВ!

  1. Farmakomafija tema je koja je praktično zabranjena u celom svetu. Reč je o jednom zatvorenom sistemu u kojem se vrti ogroman novac. Po obrtu kapitala, farmaceutska industrija, zaostaje samo za trgovcima oružjem. Svetska zdravstvena organizacija često služi kao paravan za razne zloupotrebe koje se dešavaju u svim zemljama sveta, pod izgovorom,” radimo za zdravlje.” Kada se sa svetskog nivoa, cela priča spusti na lokalni, odnosno na Evropu, region i Srbiju, jasno je da je mehanizam potpuno isti. U svetu na primer od lažne pandemije zarađuje faramkoindustrija koja vakcine proizvodi, dok u Srbiji, na štetu građana, zarađuju pojedinci koji su zahvaljujući povlasticama vlasti, posrednici prilikom uvoza tih istih vakcina. Istraživanje Insajdera pokazalo je da se radi o lancu vezanih institucija od kojih zavisi lečenje građana ali se zbog velikog profita često zaboravlja na moral i zakone pa se pod parolom “prodaja zdravlja ” dešava možda trenutno najveći kriminal.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *