У председничкој администрацији Руске Федерације за истребљење народа оптужени су „антиваксери“.

0

Руска вакцина (Фото: РИА Новости)

Критика кампање вакцинације у контексту ширења корона вируса је стратегија за уништавање народа Русије, рекао је Сергеј Новиков , шеф одељења за јавне пројекте Председничке администрације , 6. децембра на Сверуском семинару „Нема статута. ограничења“.

Према речима Новикова, такозвани антиваксери изражавају сумњу у ефикасност и безбедност вакцине, кажу да је вакцинација вредна чекања. Истовремено, „хиљаду људи ће умирати сваког дана“.



„И као да се сматра да је то све само грађанско друштво, демократија, слобода изражавања сопственог мишљења… Не, ово је стратегија уништења народа. И ово само треба да знамо“, рекао је Новиков , а преноси РИА Новости.
Како преноси ИА РЕГНУМ , руски председник Владимир Путин је у више наврата изјавио да је обавезна вакцинација против корона вируса неприхватљива. Дакле, у свом говору на 24. августа, он је истакао да је “притисак, након чега људи могу изгубити свој посао , је неприхватљиво . ” Истовремено, многе познате личности и лекари који се противе принуди на вакцинацију, присталице вакцинације пишу у категорији “антиваксера”.

Извор: Васељенска ТВ

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *