Директор погребног: Вакцине вас убијају, огроман је пораст смртности од цепљења

2

(фото:Србин.инфо)

Директор британског погребног предузећа каже да види пораст смртних случајева повезаних са тромбозом, што приписује вакцини против ковид-19.

Објављујући нове информације на друштвеним мрежама, директор породичне погребне службе Милтон Кејнза, Џон, описао је „неприродан“ пораст смртних случајева од увођења вакцине.

„Оно што видимо је неприродно велики број смртних случајева услед срчаног удара, можданог удара, анеуризме, а све је то директна последица тромбозе, емболије у плућима, ногама, на разним местима која узрокују ове смрти. И они су добро документовани широм земље“, рекао је директор погребне службе.



„Изгледа да нико није забринут због њиховог алармантног пораста. Раније сам видео крвне угрушке веома, веома ретко, а сада сам видео више ове године него претходних 14, да вам дам идеју размере”.

Једна теорија је да су људи који су узели експерименталну ињекцију „десетковали свој имуни систем“, каже Џон, остављајући их подложним и рањивим да подлегну стварима као што су грип и обична прехлада.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ово је оно што сада видимо код ових примаоца вакцина широм земље – они постају екстремно болесни, стварно, стварно болесни”.

Џон завршава саосећајном молбом тражећи од прималаца вакцине да игноришу главне медије и одустану од бустер вакцина, говорећи им: „Молим вас, молим вас, немојте више да примате ове вакцине. То вас убија, а стајати у реду за још доза када си већ очајнички болестан није одговор”.

„Размислите. Само погледајте мало дубље него што вам ББЦ и Гугл говоре. Вакцине су оно што вас чини болесним. Омикрон је нуспојава вакцине; ништа више од тога”.

Прочитајте још:  Неонацисти или милијардери: Ко је у ствари искористио пандемију да увећа утицај и моћ

Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Директор погребног: Вакцине вас убијају, огроман је пораст смртности од цепљења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *