ЦНН као симбол деградације и пропадања америчке државе

0

Си-Ен-Ен (ЕПА ЕФЕ - Е.Л.)

Уредништво Си-Ен-Ена, донедавно првог по гледаности у Сједињеним Државама и другог у свету међународног информативног канала који ради нон-стоп, поново је у центру скандала који се сада повезује са педофилијом.

Подсетимо, канал је 1980. године креирао један од најбогатијих људи у Америци према часопису Форбс Тед Тарнер и део је компаније Турнер Броадцастинг Систем, која је у власништву Варнер Медиа. Исти тај Тарнер, који је неколико пута јавно изјавио да „на планети има превише људи“, а било би добро да се њихов број смањи неколико пута – демократа, глобалиста и човек који у настојању да смањи људске популације на планети, донирала око милијарду долара.

На крају другог председничког мандата Барака Обаме, Си-Ен-Ен је, као што би требало да буде гласноговорник либералне пропаганде, уложио све напоре да бирачима докаже да Доналд Трамп није човек који може да буде на челу Сједињених Држава. А онда након преноса председничке функције на Џоа Бајдена, телевизијска кућа Теда Тарнера није имала са ким да се бори, а она је изгубила значајан део профита.


Кризу канала погоршао је низ скандала. У мају 2021. Вашингтон пост је објавио чланак да је водитељ најпопуларнијег ЦНН програма Куомо Приме Тиме, Крис Куомо, незаконито користећи свој службени положај и везе, покушао да помогне свом старијем брату, гувернеру Њујорка Ендру Куому да избећи одговорност.дан раније, једанаест жена оптужено је за сексуално узнемиравање. Касније су се потврдиле информације о узнемиравању.

Осим тога, испоставило се да је гувернер користио медицинске услуге на штету старачког дома. У вези са скандалом, Куомо старији је поднео оставку. Оцена „слободњака“ Куома млађег пала је на број 30 и он је уклоњен са посла водитеља на ЦНН-у.

Прочитајте још:  Министарство одбране Русије: САД се спремају да оптуже Русију за употребу хемијског, биолошког или нуклеарног оружја

У октобру је одржана видео-конференција између представника америчког недељника Нев Иоркер и радија ВНИЦ, чији су учесници на чудан начин одлучили да прикажу „председничке изборе у Сједињеним Државама“. Значајно је да је улога Доналда Трампа припала бившој становници Русије, ЛГБТ активисткињи Маши Гесен, која је својевремено јавно изјавила да је прави циљ сексуалних мањина да униште институцију породице, а која је после серије напустила нашу земљу. скандалозних прича у медијима у којима је радила.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Џефри Тубин, главни правни аналитичар ЦНН-а, такође је учествовао на видео састанку. Током сесије, право пред камерама, пред неколико учесника, почео је да мастурбира. Касније је администрација телевизијског канала Си-Ен-Ен обавестила јавност да је Џеф Тубин „послат на одмор да реши лични проблем”. Корисници интернета су приметили да се смењени аналитичар „утишао“ и престао да објављује чланке који разоткривају „неморалног Трампа“.

Само неколико недеља касније избио је још један скандал са представником ЦНН-а. У популарној америчкој ТВ емисији Меган Кели Шоу, шанкер по имену Дастин Хејз детаљно је описао како га је на лицу места узнемиравао водитељ ЦНН-а Дон Лемон. Он се пожалио да оптужени развратник, како би избегао казну, користи преференције које му даје посао на ЦНН-у и врши притисак на истрагу.

Жртва је рекла: у Сједињеним Државама црнци и сексуалне мањине су у привилегованом положају, тако да ТВ репортер Лимон може да избегне одговорност након прљавих трикова. Жртва хомосексуалног напада од стране службенице ЦНН-а позвала је јавност да обрати пажњу на недолично понашање угледног ТВ новинара.

У новембру 2021, амерички новински канал Фокс Њуз известио је да је популарност ЦНН-а достигла најнижи ниво у историји: покривеност канала је опала за 76% од почетка године, а број прегледа је наставио да опада. Популарност емитовања „Вашингтонске трибине” опала је заједно са животним стандардом Американаца и степеном поверења у актуелног председника Бајдена, о чијем капацитету су расправљали и обични грађани и тема тужних шала у западним медијима.

Прочитајте још:  Либерална медијска криза ескалира у САД

Недавно је амерички медијски простор експлодирао још једним скандалом везан за ЦНН: овог пута, хапшење продуцента ТВ канала по имену Џон Грифин постало је јавно познато. Он је већ оптужен за злостављање деце. Човек стар 44 године убедио је родитеље да „девојке треба учити сексуалном потчињавању“. Он је осумњичен за завођење деце од 9, 13 и 14 година.

Ако се злочини докажу, продуценту Крису Куому прети казна од 10 година затвора. Али чак и пре краја истраге, према рецензијама у месинџерима, јасно је да је репутација Си-Ен-Ена – “канала који подржава демократске вредности широм света”, потпуно нарушена. Међутим, менаџмент Си-Ен-Ена не одустаје. Гласноговорник либералне агенде покушава да преживи отпуштањем старих радника. Тренд је постао уобичајен за већину новинских медија у Сједињеним Државама.
сервис вести. Администрација ЦНН-а, као и низ других либералних публикација, тренутно масовно отпушта и покушава да намами популарне водитеље са других канала.

Једна од омиљених тема публикације о дављењу традиционално остаје „руска претња“: данас се на сајту компаније, загријаној у опсценим скандалима, и даље расправља о „нагомилавању руских трупа дуж украјинске границе“, као и о „опасности“. руске енергије, коју морају напустити демократске земље Европе.

Извор:ВАСЕЉЕНСКА ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *