Здравкова оставка: Премијер до јуна, можда падне у децембру!

0
здравко кривокапић

Здравко Кривокапић (Фото:Youtube/Printscreen)

Каже Здравко да уколико до јуна не будемо барем 50 одсто земља дембелија даће оставку. Уколико до јуна не протече барем Морачом мед и млијеко онда ће Здравко дати оставку и коначно отићи из премијерске фотеље, гдје су га наивни Срби довели, мислећи да ће нешто урадити за њих и да ће коначно ДПС-у показати њиховог бога. Међутим није се десило ни једно ни друго, али Здравко је остао гдје је био. Одолијева нападима, политичким монсунима, плимама и осјекама! Жилава сорта Здравко, не можеш га натјерати да оде са власти, као да му је од прабабе остала!

И нешто ми смета ова изјава о оставци у јуну. Прво је овај пројекат „Европа здај“, како сам каже, Здравко држао једно у вријеме у некој тајној фијоци, па га је, када му је била воља, показао грађанима, па сада је сам себи дао рок од пола године да га испуни или барем да покаже да може да се од њега живи, па тек уколико од њега не буде ништа, Здравко ће дати оставку. Све је Здравко сам испланирао, одредио ко, коме, зашто и од кога, као да је влада и премијерска фотеља његова лична имовина, па сам одлучује колико ће у њој сједјети. На првим демократским изборима гдје су Срби одували диктаторски ДПС, довео си на власт човјека који се и сам понаша као диктатор. Обећава брда и долине, жали се на све и свакога, посебно на оне који су га довели на чело ове државе и несрећног народа, мало кога за шта пита, сви методи који нијесу попут његових су политичка корупција или политичка крађа и још се куне да погибе за грађане, да не може да спава од бриге за обичне смртнике, које су, како он конта, политичари уништили и завили у црно. И онда се појавио ОН, Здравко, да својом праведном руком све нас спаси и то не политичком одлуком, јер Здравко себе не посматра као политичара, него као неког надполитичког месију који изводи народ из биједе и води га кроз лавиринте овоземаљског живота!

Прочитајте још:  АУТОКЕФАЛНОСТ НИЈЕ ПОМОГЛА УПЦ: ПЦУ И УНИЈАТИ СУ САМО ПОСТАЛИ ДРСКИЈИ

Чега све ту има или нема, Бог ће га знати, али барем у једном Здравко је у праву. Такав премијер као што је он ријетко се рађа! Гдје баш нас западе тај свјетски раритет?!

Здравку, као и Милу, не вјерујем ништа, па и када кажу да је данас уторак. И не вјерујем да ће Здравко за пола године дати оставку уколико „Европа здај“ не успије, јер оставка не припада психолошком или парапсихолошком профилу Кривокапића. До сада је могао сто пута да се повуче, јер није урадио ништа што се од њега очекивало и опалио је такав шамар свим Србима, да још нијесмо свјесни колико нам образ бриди, али то није урадио. И зашто би то урадио за пола године? Када стигне јун гарант да ће Здравко опет нешто смислити и понудити неки нови земљо-дембелијски програм и опет ће тражити да му се оставка пролонгира до децембра! Па и након 5. септембра обећао је да ће открити ко није ноћ уочи тог дана хтуо да га слуша, па ни данас о томе не знамо ништа!

Црногорска деомократија и историјски политички раскид са комунизмом и једном тоталитарном и наопаком странком (ДПС) обогатио је свјетску политичку праксу новим изумима. И то таквим који ће се изучавати на факултетима. Довели смо на власт човјека кога је због разних објективних околности, али и субјективних, скоро немогуће смијенити и његова политичка судбина није у рукама оних који су га бирали у парламенту или за њега гласали на изборима. Све је то Здравко узурпирао и одлучио да влада док он сам себи не каже да му је доста! Кога ли је слушао и од кога је учио политичке трикове док је медитирао на факултету, ваљда нам је јасно! Посебно је то јасно Здравку!

Прочитајте још:  ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР ШАРИЋ: Косово на албанском не значи ништа, Срби су потомци античких становника тог подручја

Иван Милошевић/српска24.ме

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *