МАЈКО, ЗАР САМ ЗАТО РАТОВАО? Бака Нишлије који је покушао да се убије очајна због трагедије сина и унука (ВИДЕО)

1

(фото:Новости)

Бака Нишлије који је недавно покушао да се убије због немаштине, а који је син ратног војног инвалида, очајна је и у сузама за “Новости” прича своју исповест.

“До ноћас сам се добро држала, али ноћас ме све стигло. Кад се одморим, бићу добро. Невероватно људи, нисам веровала да се за унуче оволико пати. Мислила сам да се деца највише воле, али ја нисам оволико пала ни за мога сина када је умро, ни мужа… Пала сам, али сам се држала, али за унука, за мог Николу, то ме је сад дотукло. Тек сам данас лоше, тек ми се сада све скупило” – каже бака Душанка.

https://www.novosti.rs/c/drustvo/vesti/1077996/majko-zar-sam-zato-ratovao-baka-nislije-koji-pokusao-ubije-ocajna-zbog-tragedije-sina-unuka-video#brid_cp_Brid_42767275

“Лако је другима да суде, али не знају шта се у туђој кући дешава. Говорила сам Бојану док је био жив, узми сине, огласи се, немој да се задужујеш, није срамота, потражи, има још добрих људи. А он каже, како ћу мајко, па нисам ја зато ратовао да морам сада да клечим за мој динар. Свакоме је учинио, свакоме помогао” – рекла је она.

Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “МАЈКО, ЗАР САМ ЗАТО РАТОВАО? Бака Нишлије који је покушао да се убије очајна због трагедије сина и унука (ВИДЕО)

  1. све ће то “позлатити” удбашка гамад микс “политичара и тајкуна” дачићевци, бајатовоћевци, вучићевци, тадићевци, караминџићевци, мишковићевци, костићевци … “часне судије, тужиоци” и остала уништитељска паразитска боранија која је опљачканио изнела свом паразитском окоту на “берићетни” запад али када би познавли мало историју знали би да их патња милиона коју су скривили УСРЕЋИТИ НЕЋЕ ни њих ни паразите из њивог легла, ма колико новца покрали од сиротиње која их је у скромности родила и одхранила.
    Насиље, лаж, сплетке, плљачка нико га нису усрећили па неће ни карикатуре и креатуре на власти у Ср од 45 до данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *