ЏЕМ И АЈВАР Топлички вечити СНС кандидати?!

0
извештај

(Фото: http://www.parlament.gov.rs/)

Како се ближе избори 3. априла, тако на површину избијају и имена која би, зависно од исхода гласања, требало да представљају народ у Скупштини. Када је реч о Топлици, позната су три имена која ће бити на листи Српске напредне странке, а реч је о два стара имена, као и једном новом.

“Новајлија” на листи Српске напредне странке јесте Сузана Вељовић. У Топличком крају наводе да је реч о предузетници са неколико разреда школе, која се бавила паковањем џема и ајвара, а из овог краја истичу да је “једина преокупација њеног бављења политиком да прикупи купце за своје производе и повољне кредите за фирму”.

Поред ње, на листи су и два стара имена. Једно од њих је Дарко Лакетић, који “гађа” нови, четврти мандат и планира да пола радног века провере у Скупштини. Јер, ако изгура овај мандат, стићи ће до 14 година посланичког стажа, а занимљиво је да, иако се кандидује из Топличког краја, он већ 10 година живи и ради у Београду.

Darko Laketić FOTO: Printscreen/YouTube

Старо име на листи Српске напредне странке за посланике је Ана Чарапић, која иза себе, такође, има неколико мандата и жели да и у наредном периоду “преспава” у Скупштини. Из Топличког краја наводе да јој је главна референца то што јој је ујак Радован Раичевић, газда “Планинке”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ana Čarapić FOTO: Printscreen/YouTube

И после свега, Топличани се питају да ли у Српској напредној странци има “још способних људи” или се “предлажу једни исти”. Наравно, људи у Топличком крају, али и у целој Србији имаће прилику да 3. априла не дозволе таквим људима да се око ичега питају у земљи у наредном периоду.

Прочитајте још:  Прича се, прича…: Дритан одлази, не зна се ко долази или кишобрани и проценти!

Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *