Неоспорни и неуништиви знаци „краја времена“

0

(фото:3 РИМ)

Погрешно би било мислити да започето пирсинг становништва у свету води само депопулацији и стварању електронског концентрационог логора. У ствари, ово је само једна од завршних фаза у стварању Новог светског поретка и потоњег Армагедона. Остало је још само неколико етапа, већи део пута је одавно пређен, пред циљем смо. Утолико је важније познавати и разумети оне знаке који тачно упућују на долазак последњег светског вође, званог Антихрист у хришћанству. У супротном, човек ће се наћи у улози слепца, па чак и без водича.

Јасно је да се не ради о визији. Слепи срцем неће видети печат, и неће препознати Антихриста. Пошто смо предодређени за веома сложен и изузетно тежак сценарио за завршетак живота на земљи, било би чудно помислити да човечанству нису обезбеђени маркери за његову идентификацију.

За шта? Да се ​​не изгубимо и да не нестанемо у лавиринтима зла. Али они ће бити дати само онима који траже и покушавају да разумеју ове знаке, и не одступају од њих. Онима који покушавају да се интегришу у ову „нову реалност“, да јој се прилагоде, ништа неће помоћи.

О којим маркерима говоримо? Пре свега, библијским. Познато је да истинита пророчанства могу доћи само од Бога. Покушајте да предвидите догађаје за хиљаду година. На пример, који ће градови бити уништени и створене државе, ко ће тамо постати лидер, који ће се ратови десити и када, земљотрес или поплава… Покушајте да погодите ко ће постати председник Америке за 20 година, или ко ће се родити комшиници за пет година, колико ће Она тада имати унука, колико ће сви живети и када ће умрети. То је апсолутно немогуће чак и генерално. И још више – у детаљима.

Али у Библији је то норма. На пример, тачно је предвиђено да ће се беба Исус родити у малом Витлејему и да ће бити стављен у јасле (хранилицу за стоку). А ово је било предвиђено о Спаситељу – ум несхватљив! Тада ће Ирод ради њега уништити бебе. Након тога, Исус ће бити разапет између два разбојника, а војници ће бацити жреб приликом поделе његове одеће… Сви ови и многи други детаљи су записани хиљадама година пре догађаја. Тако нешто је могао написати само пророк који је имао „директну жицу“ са Богом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Уредништво „Информ-религија.ру“: Кабалиста наговара људе да се чипују

Узмимо још један пример, са уништењем града Тира: „Ево, ја сам против тебе, Тире, и подићи ћу против тебе многе народе… И срушиће зидове Тира и срушиће његове куле.“ (Језек. 26:3.4); Бог ће „прашину свој помести” и град учинити „голом стеном”; „И ваше камење и ваше дрвеће и ваша земља биће бачени у воду. (Језек. 26:12). И предвиђа да ће на месту старог Тира „развући мреже“.

Из историје је познато да је Навуходоносор освојио и разорио овај град. А касније је Александар Велики сравнио све зграде, па чак и стару основу са земљом, оголивши стене на којима су се налазиле.

Приликом изградње бране грађевински отпад је бачен у море, где је остао до данас. А на месту древног Тира сада постоје рибарска села и мреже за сушење на голим стенама. Последњи остаци града уништени су 1291. године. О таквој судбини некада цветајућег и богатог града било је немогуће ни помислити. Вероватноћа испуњења овог пророчанства, према прорачунима истраживача Питера Стонера, била је 1 шанса од 75 милиона!

Дакле, можемо констатовати да се библијска предвиђања апсолутно испуњавају од 100%! И то се не односи ни на једно појединачно пророчанство, већ на сва у Светом Писму. Верујемо да се чак и она условно називају пророчанствима, пошто нису таква. Пророчанства су увек вероватноћа. И Бог, преко изабраних, шаље „план акције“.

Доста их је остављено посебно за „последње дане“. Као што је смрт витлејемских беба постала маркер за идентификацију Спаситеља у беби, тако је појава два пророка у Јерусалиму дата само да идентификује „звер са мора“, Антихриста, у „добротвору“ мучених. човечанство.

Прочитајте још:  И Албанија има своје ‘Голе вести’. Гледаност Дневника подигнута 300 посто!

Ево кључних одломака из Откровења Јована Богослава (гл. 11: чл. 3-13):

„И даћу то двојици својих сведока, и они ће прорицати хиљаду двеста шездесет дана…
И када заврше сведочанство, звер која излази из бездана бориће се с њима, и победиће их, и убиће их, и оставиће лешеве њихове на улици великог града…
Али после три и по дана дух живота од Бога уђе у њих, и обојица стадоше на ноге; и велики страх обузе оне који су их гледали.
И чуше јак глас с неба који им говори: Дођите овамо. И узађоше на небо на облаку; а душмани су их гледали.
И баш у тај час наста велики земљотрес, и паде десетина града, и седам хиљада имена људи изгине у земљотресу.

Ево кључних догађаја по којима ће се моћи поуздано судити да је долазећи „хуманиста и добротвор“ Антихрист. Ово су два најважнија обележја: појава два пророка који ће на вођу свих народа указивати као звер, и земљотрес у Јерусалиму, у коме ће погинути 7.000 људи. Тек по њиховом наступу може се судити о наступу последњег времена, које ће се завршити уништењем Новог светског поретка.

Појава два пророка, које православна традиција назива Енохом и Илијом, указаће на долазак Антихриста, а не неког лошег ујака. А земљотрес у Јерусалиму обележиће дан од кога можете и треба да почнете да одбројавате преостале 3,5 године или 1260 дана света. Тада нико неће моћи да каже да нам „нису дата времена и датуми“.

Али зашто би земљотрес био потребан, па чак и са толико жртава? Затим, да се са људи отресе шарма злог генија. У почетку ће буквално очарати свакога, доносећи право олакшање патње: зауставиће садашње светско безумље и казнити кривце, зауставити рат, нахранити све, исцелити и загрејати, дати предах, веру у правду и будућност. Ту ће се појавити два „смутљиваца“ који ће почети да проказују свог спаситеља, називајући их Антихристом и непријатељем Божијим.

Прочитајте још:  НАТО СЕ ОКУПЉА НАДОМАК РУСИЈЕ!

Чувени Свети Нил Мироточиви је известио да ће „Пророци убеђивати људе да не прихвате печат Антихриста. Ко буде стрпљив и не буде запечаћен печатом биће спасен, и Бог ће га сигурно примити у рај , јер једини разлог што није прихватио печат. ” Људи без духовних подвига биће очишћени и просветљени само стајањем у вери. Таква шанса пада једном у историји човечанства.

Медији ће прво сакрити појаву ових пророка, а онда ће их назвати екстремистима и терористима који се претварају да су библијски пророци да би створили нестабилност у свету. Многи ће поверовати пропаганди и одбацити ову информацију. А неко и не зна за појаву пророка.

Зато је потребан земљотрес, сакрити или омаловажити, што је немогуће искривити. То ће постати најважнији маркер за идентификацију фаталних догађаја.

Може се сигурно рећи: док се не појаве пророци, Антихрист неће доћи. Без обзира на то како креатори дигиталног концентрационог логора пожурују ствари у ишчекивању свог Мосхиаха. Ма како је стварност испуњена библијским знацима. Ако пророци још не дођу, онда ће сва ова припрема бити уништена, уништена и гурнута у будућност. А организатори ће још једном бити кажњени. Ово се у потпуности односи на наше догађаје, који су у потпуности у складу са библијским очекивањима. И многа недавна пророчанства су се такође испунила.

Чак је одређен и датум појављивања Мошијаха у свету – у јесен 2022. године. Ако је време заиста дошло, онда морамо чекати појаву два пророка. Тек њиховим доласком моћи ћемо тачно да кажемо о почетку одбројавања последњег времена.

Игор Калиагин/3 Рим

Превод: Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *