Кривокапић за директора поставља кадар ДПС-а који је за ту партију пописивао имовину СПЦ-а коју је требало отети!

1

Здравко Кривокапић

Премијер Здравко Кривокапић ће сутра на седници Владе поставити на позицију директора Директората за извршење кривичних санкција, при Министарству правде, Дарка Булатовића, кадра ДПС-а и човека којег је та партија својевремено именовала за члана радне групе за попис и одузимање имовине СПЦ-а након усвајања дискриминаторног Закона о слободи вјероисповјести.

Булатовић је иначе био службеник Министарства правде за време мандата Владе Душка Марковића и био је опуномоћен од стране ДПС-а за конфисковање имовине Српске православне цркве у Црној Гори.

Именовање Булатовића на ову јавну функцију Кривокапић ће сутра на седници извести уз асистенцију државног секретара Министарства правде Андреја Миловића којег је премијер недавно поставио на то место уместо разрешеног Бориса Марића.

Како сазнајемо, Булатовићево постављење није прошло кадровску комисију Владе, међутим, Миловић ће свеједно сутра предложити бившег ДПС-овог јавног функционера и конфискатора црвене имовине за место директора Директората за извршење кривичних санкција, на шта ће премијер Кривокапић ставити потпис.

Дарко Булатовић је иначе блиски рођак Драгољуба Булатовића који је био шеф кабинета бившег премијера Душка Марковића. Драгољуб је био директор бјелопољског затвора када је затвореник Јовица Зиндовић успео да побегне из те казнено-поправне установе. Након те афере, Драгуољуба је Душко Марковић повукао и поставио за шефа његовог кабинета.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Крајње је симптоматично да Кривокапић три дана пред изгласавање неповерења Влади поставља провереног ДПС-овог кадра на директорску позицију у Директорату. Да ли је именовање некадашњег члана радне групе за попис и одузимање имовине СПЦ-а Дарка Булатовића Кривокапићева својеврсна освета СПЦ-у која је одбила са њим да потписује Темељни уговор.

Прочитајте још:  Завaит код Фоче - место окупљања и сећања на страдале Србе (ВИДЕО)

Борба ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Кривокапић за директора поставља кадар ДПС-а који је за ту партију пописивао имовину СПЦ-а коју је требало отети!

  1. E sram da ga bude , koja je ovo ljiga . Pi nebilote , mogao sam. Mogao sam , mogao sam . Evo stalno ponavlja moga sam razrijesitu arbanasa, ovog onog. Pi ljigo ljigava mars . Nista robo , sta si dozvolio na CT. ljigo ljigava . Pa kada su te sabili u cosak onda si zvao DF. Htio si da ne bude hirotonisanje na CT. Ali kada su Patrijah i Mitropolit rekli da idu pjeske. Onda su ti trebali iz DFa. Pa si im posle toga opet blok.tel. sto si gurnuo Leposavica. Pa si ga posle cetinjskih dogadaja poredivao sa Veljovicem Sram da te bude sto nijesi uhapsio Drps krimose. Nego si radio za njih..pa si sada vidio da su obrisali pod sa tobom ti nijesi zastupao interese gradana .i tacka. Ti n8jesi svoj vec drpsov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *