СВЕ ШТО ТРЕБА ДА ЗНАТЕ О ЛАЖНИМ ЕКОЛОЗИМА Њих подржава аутошовиниста Сташа Зајовић

0

(фото:Принтскрин)

Ова доказана аутошовинисткиња и перјаница другосрбијанштине користи сваку прилику да говори о наводним геноцидима и да тврди како су Срби најгори народ.

Сви се сећају њених наступа у Вуковару, када је бранила одлуку да се Србима забрани коришћење ћирилица и успут изнела лажи како су у Србији постојали концентрациони логори.

Такође је са још једним доказаним аутошовинистом подржала удар режима Мила Ђукановића на Србе и Српску православну цркву у Црној Гори. Чак је била и на чувеном догађају паљења аутомобилских гума испред Цетиња када су групе острашћених остатака најгорих безбожника и комуниста у Црној Гори, покушали да спрече устоличење митрополита Јоаникија.

И то нису биле њене једине активности таквог карактера. Било их је и јесте много током њене каријере и све имају једну заједничку тачку, а то је да је увек против Срба и државе Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Њена најновија активност је подршка лажним еколозима. Поставља се питање шта то Сташа зна, а грађани не знају, па их тако здушно подржава. Њој сигурно није стало до Србије, грађана Србије, а ни до екологије.

Целу ситуацију још огавнијом чини чињеница да стоји испод транспарента на којем је црква и речи “знамо да не дамо”. Сташа која је тражила да се забрани рад Српске православне цркве у Црној Гори а манастири и цркве предају у власништво распопу Мирашу и његовим сатанистима, прича како не да цркве у Србији, које нису никако угрожене…

Прочитајте још:  Заштитимо Јадар и Рађевину: Одговор министарки Зорани Михаjловић

Која је то скривена агенда која је сједињује са лажним еколозима?

Ало

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *