Понош отворено признаје: Нема дилеме да сам проевропски кандидат

1
понош

(фото:Принтскрин)

Моја политика подразумева и грађаско и национално – то сам ја, а мислим да је таква и та опозициона колона, која у свом саставу има покрете и странке које баштине и лево и национално, умерену десницу и левицу, изјавио је данас за ТВ Нова С председнички кандидат Уједињене Србије Здравко Понош и нагласио да нема дилеме да је проевропски кандидат.

Поноћ је оценио да таква политичка опција представља већину у Србији.

„То је већинска Србија и то је оно што Србији треба – широк спектар неоптерећен идеолошким разликама у овом моменту“, рекао је Понош, коментаришући коалицију Уједињена Србија.

“Немамо тај луксуз да се суочавамо око пореских финеса када се суочавамо са питањем опстанка Србије. Још један мандат ове власти и питање је шта би остало грађанима”, поручио је Понош.

На питање да ли је његов одлазак на Косово и Метохију 15. фебруара био неформалан почетак председничке кампање, Понош је одговорио како желео да пошаље политичку поруку је да је Косово важан елемент нашег националног идентитета, и да свако ко претендује да се бави питањима од националног значаја мора тиме да се позабави.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оценио је да представници Српске листе нису представници народа, већ актуелне власти.

“Мој програм, када је реч о преговорима Београда и Приштине, био би такав да решавамо животне проблеме оних који живе на Косову и Метохији, уважавајући интересе свих оних који имају интересе на Косову, а српска држава их итекако има”, рекао је Понош.

На питање како се у изборниој трци такмичити са Александром Вучићем који се вози брзим швајцарским возовима, Понош је рекао да се не вози брзим возом већ својим аутомобилом и да му не помаже Шредер, већ супруга.

Прочитајте још:  УКРАЈИНА СПРЕМА ПРОВОКАЦИЈУ БИОЛОШКИМ ОРУЖЈЕМ: СЦЕНАРИО ЈЕ НАПИСАЛА БРИТАНИЈА. ЖРТВЕ СУ ПОЗНАТЕ

Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Понош отворено признаје: Нема дилеме да сам проевропски кандидат

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *