ЈЕЗИВА ХОЛИВУДСКА ТРАГЕДИЈА! Глумица убијена у 9. месецу трудноће, за све је крива Менсонова секта!

0

(фото:Ало)

Кобног дана у стравичном покољу на Беверли Хилсу, који су извршили чланови култа “Породица” Чарлса Менсона, живот је изгубила у 26. години холивудска глумица Шерон Тејт, једна од најлепших жена филмске индустрије.

Супруга Романа Поланског одбројавала је последње дане до порођаја и кобне вечери је била у друштву неколицине пријатеља, а њен супруг је требало да се врати кући са пута.

Несрећна глумица је избодена на смрт, а обдукциијом је утврђено да је задобила 16 убода ножем.

Шерон Тејт рођена је 24. јануара 1943. године у Даласу. Одмалена је пленила пажњу својом лепотом и шармом, а прву титулу мисице је добила већ са шест месеци.

Чим је стасала у девојку, почела је да ради као модел, а убрзо су почеле да пристижу и прве понуде за филмове.
Прву главну улогу Шерон је одиграла у филму “Еyе оф тхе Девил” (Око ђавола), када продукција остаје запањена њеном лепотом и талентом. Одлучено је да ће заједно са филмом бити приказан и документарац “Алл еyес он Схарон Тате”, који је најавио да је Холивуд добио нову велику звезду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Убрзо након премијере, Шерон Тејт упознаје младог редитеља Романа Поланског, који ју је ангажовао у свом великом пројекту у којем су глумили заједно и заљубили се. Венчали су се 1968. године уз велику пажњу јавности.

Крајем исте године, Шерон остаје трудна и пар проналази вилу на Беверли Хилсу за своје прво породично гнездо.

У августу, само неколико дана пре порођаја, несрећна Шерон планира долазак на свет свог првог детета и одмара се у друштву неколицине блиских пријатеља. “Породица” Чарлса Менсона, по његовој наредби, одлучила је да усмрти све који се налазе у вили Романа Поланског, јер је она у помраченом уму монструма представљала симбол одбацивања људи.

Прочитајте још:  Богумили – забрањени и заборављени људи

Шерон Тејт и троје њених блиских пријатеља убијени су ножевима, а укупно су избројане 102 ране на њиховим беживотним телима. Секташи нису марили ни за Шеронино преклињање да поштеде живот њеног нерођеног детета, него су уживали у патњама жртава, које су претходно везали конопцима.
Менсон је ухапшен у октобру исте године и заједно са својом сектом осуђен на смрт, а касније је казна преиначена у доживотну робију.

Редитељ Квентин Тарантино у свом послеђем филму “Било једном у Холивуду” осврнуо се и на овај трагичан догађај, за који многи тврде да је заувек променио живот у ушушканој долини звезда и да се никада неће заборавити!

Ало

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *