(фото:глобалопрекс.цом)

Масони су рат сматрали увијек нужним злом и трудили су се да га избегавају, колико је могуће.

Франсис Бекон, енглески филозоф је у својем револуционарном дјелу “нова Атландида” у којем је написао план Енглеске и масонерије за будућност, написао да ратови нису пожељни, јер подизу патриотизам а то је оно сто масони желе да униште.

Други светски рат, који су масони изазвали, замало није завршио лоше по њих, јер је господин Адолф Хитлер био веома близу побједе и мало је фалило да у том рату дође до заједниства Руса и Њемаца.

После једног таквог искуства масонерија се није усуђивала да опет организује класицне светске ратове а и овај трећи светски рат, који траје а који није класичан, се мозе завршити лоше по њих.

Било како било у Русији су Јевреји на власти, али постоје тамо и националне снаге, постоје сплетови околности који тренутно иду на руку руском народу, постоје планови Јевреја да направе нову Хазарију, али постоје и планови руских националиста и све је то помијешано.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Путин, хтио не хтио, мора да води националну политику а запад по допуштењу Божијем притиска Русију, тако да ће они бити принуђени да се национално организују, што прије или касније може довести да Јевреји изгубе власт у Русији.

Тренутно, главни савезник Русије је невјероватна мржња коју запад (јеврејске структуре, које владају западом) гаје према Русима, те њихово подцењивање руског народа.

Да се Богу помолимо, да те структуре још више подцијене руски народ и да га сто јаце притисну, јер то је једина шанса да руски народ нађе себе, да се врате својој традицији, да збаце сву комунистичку прошлост и да збаце јеврејски јарам са себе.

Прочитајте још:  Како ће Русија моћи да одговори на нови пакет санкција?

Једино тако и нашем српском народу може сванути а једино тако може сванути и свим патриотама сиром Европе, који чекају да се у свијету појави сила, која би се супроставила светском ционизму и кабалистима.

Сјетих се, овом приликом, приче једног мог покојног земљака, родом из Црне Горе, доктора Бранка Беговића, који је као младић радио као новинар у једном недићевском листу и који је касније приступио Љотићевцима. То је био највјероватније највећи интелектуалац у српској емиграцији.

Одмах после рата су га Америкаци интернирали у логор “Дахау”, под оптужбом да је сарађивао са нацистима. У том логору имали су сваки дан сат времена шетње и у тој шетњи видио је једног човјека са којим нико није смио да се шета. Уствари смјело се шетати и причати са њим, али су га затвореници избјегавали, јер је тај човјек био један од виђенијих људи у администрацији Адолфа Хитлера.

И покојни Бранко ми је причао, да је једног дана одлучио да му приђе и да са њим поразговара.

Ево како ми је он описао тај разговор:

Пришао му је и рекао: “господине, ви сте сада изгубили рат против Јевреја. Ко ће сада наставити вашу борбу.”

А овај високи Хитлеров официр му је одговорио: “оно што је Хитлер започео, ј само почетак. Јевреји ће изгубити рат, тамо где су најачи. Или у Русији, или у УСА појавиће се једног дана покрет, који ће их поразити.”

Јевреји су тога веома свјесни и зато су подигли Кину, као резервни јеврејски положај.

Наш највећи савезник, јеврејска мржња према Русима, хришћанству и свим хришћанским народима, њихова похлепа и жеља да попуно опљачкају Русију, те њихово подцењивање руског народа, може довести до њиховог пораза, барем у Русији (која је још увијек јеврејска окупациона зона), до њиховог пада у тој земљи и до доласка руских патриота на власт, а можда и руског цара, ако Бог да.

Прочитајте још:  Михаил Красиљников: Рат у Украјини у светлу балканских ратова и последњих времена

Те планове су шестокраки јавно објављивали, њихов вјерски лидер, онај мали згужвани, што су га прогласили и Месијом, је јавно о томе писао и сада су ствари веома далеко отишли и ту повратка на старо бити неће.

Ово се може завршити само страшним поразом, или светског ционизма, или поразом руског народа.

Вукман Чејовић/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “НЕЗАВИСНОСТ ДОНБАСА, ЛУГАНСКА И ЈЕВРЕЈИ

  1. “…једино тако може сванути и свим патриотама сиром Европе, који чекају да се у свијету појави сила, која би се супроставила светском ционизму и кабалистима.” – Верни знају да Спас долази само са Неба имајући у виду и пројекат “Плави зрак” и све остале обмане које сионски “мудраци” спремају човечанству. Све ће ово завршити славним Другим доласком Господа Исуса Христа, а не доласком некаквог руског цара, победом Русије или победом циониста. Ако би се у свету појавила сила која би се “супротставила” ционистима, и то би била представа и превара јер би начело те силе стали, ни мање ни више, већ ционистичке слуге тј ционисти би “хапсили” сами себе и све би била глума. Они веле да, ако се у некој средини појави тзв. анисемитски покрет да ће управо они стати на чело тог покрета. Вековима слепе гоје праве будалама, али не могу добити рат против Бога. Сваки земаљски “спасилац” који се појави након инсценираних криза, ратова, катастрофа, глади… биће њихов. Прво долази Антихрист и његове слуге који ће преварити многе па онда Господ наш и једини Спас – Исус Христ, Син Божији. Благо онима који се у Њега уздају.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *