Кадиров: Доста смо „мазили“ нацисте у Украјини!

0
кадиров

Рамзан Кадиров

“Већ четврти дан траје наша специјална операција у Украјини. Али не разумем зашто настављамо да мазимо Нацисте? Заиста, од првог дана је очигледно да националисти осим за силу, нису расположени за разумевање” – рекао је Кадиров.

Он истиче да се Харков и Кијев не могу очистити од Бандероваца само „тигровима“, „уралима“ и „УАЗ“-овима, алудирајући на возила руске војске.

“Они су до зуба наоружани новим наоружањем, муницијом, тешком техником најновије генерације, а ми се још петљамо са њима у нади у разборитост украјинских власти и руководство оружаних снага” – рекао је Кадиров.

“Ако „лудаци“ не сажаљевају и не штите свој народ, зашто бисмо онда жртвовали наше момке?! Дошло је време да се донесе конкретна одлука и отпочне велика операција у свим правцима и на територији Украјине. Ја сам лично више пута разрађивао тактике и стратегије против терориста, учествовао у биткама. По мом схватању, изабрана тактика у Украјини је преспора. То траје дуго и, по мом мишљењу, није ефикасно” – написао је Кадиров на свом телеграм каналу.

Специјална војна операција Русије са циљем демилитаризације и денацификације Украјине почела је 24. фебруара. У петак је кретање трупа обустављено у очекивању могућих преговора са Кијевом, али је због одбијања украјинске стране да у њима учествује операција настављена у суботу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *