(фото:https://donetsk.church.ua)

Путинова војна акција у Украјини натерала је разне либералне вране, гавране и пацове да измиле из своје глобалистичке канализације, у којој су јели лешеве из Вијетнама, Гватемале, Лаоса, Хондураса, Камбоџе, Ирана, Ирака, Сомалије, Либије, Сирије, Југославије и других 50ак земаља које су бомбардоване и угњетаване од 1948 до данас од стране НАТО пакта. Мрцварење жртава је рађено уз сатанистички перформанс Марине Абрамович, педофилске оргије политичке врхушке и Ватикана и много дроге, алкохола и ботокса, уз музику Мадоне која је опет у вези са Шон Пеном. И такви глодари позивају се на речник “новоговора” кога су одавно закопали у својој септичкој јами – мир, безбедност, суверенитет, територијални интегритет, људска права и демократију.

Велфегорова уметница, Марина Абрамович, изрекла је једну велику истину: “напад на Украјину, напад на све нас” и у том погледу остала верна естетском и етичком захтеву уметности, а то је да уметност увек мора бити искрена. Тако је, Марина, јесте то напад на све вас, на све вас који сте представници оваплоћеног зла, који својим сатанистичким сеирењем духовно уништавати и загађујете ову нашу лепу планету, на све вас којима ништа није светиња ни деца, ни морал, ни вера, ни народ, ни слобода ни достојанство, који сте накарадни нихилисти коју сваку вредност човечанства уништавате, на све вас који сте светињу човека свели на изгубљену личност, која не зна којег је пола, рода, сексуалности и народности, на све вас који експлоатишете читав свет да бисте задовољили своје бестијалне прохтеве, на све вас који намећете ропство либералног капитализма слободном и малом човеку трећег света, на све вас који уништавате природу, шуме, реке, мора и језера… На све вас који убијате милионе људи широм света у последњих 70 година у ратовима, бомбардовањима, биолошким ратовима, радијацијом и загађењем.

Прочитајте још:  ХЈУСТОНСКИ ПРОЈЕКАТ ЗА УНИШТЕЊЕ СЛОВЕНА

Ту се јавио и папа, лицемерно молећи за мир и помоћ Украјинцима, док је благосиљао бомбардовање СРЈ и логор Јасеновац, оправдавајући тако епитет “највећег палог човека у историји човечанства после Адама и Јуде” по речима владике Николаја, и епитет поглавара антихристове цркве, “јер католичанство није само атеизам, дакле нула, оно је супротно теизму, оно је антихришћанство…Јер католичка црква је пала на трећем Сатанином кушању, она жели овоземаљску срећу и овоземаљску институцију, њој не треба Христос”. По речима Достојевског.

А домаћи НАТО жбирови, увидећи да им пресушује појило, да понестаје долара којима су награђени за своју сервилност, у хору пиште, њачу и скиче, против Русије, против рата, против удара на суверенитет, а на приватним вибер групама деле слике порушених српских гробаља у Јужној Митровици на Косову славећи тај чин, гробови су превише националистички и великосрпски. “Факат”, Албанци имају право на “самоопредељење” док Руси у Донбасу немају, а Србија нема територијални интегритет кад је Косово у питању, док Украјина пак има. Врло логично. Међутим, у грчу егзистенцијалног, војног, политичког и идеолошког пораза и у ропцу срушених западних идеала, српски либерали и другосрбијанци поручују Западу да ће им служити и про боно, што би српски сељак рекао “за џабе”. Јер таквим мековратим бескичмењацима је потребан газда, плата није битна, још увек има још по нешто да се прода, испљује и унизи у српској историји и српском народу. За њих Достојевски каже у својим Злим Дусима: “Наш либерал је пре свега слуга, и гледа коме ће чизме да очисти”. Мржња је иманентна нашим либералним демократа, јер они свој идентитет могу само градити у мржњу према српском и овај пут руском народу, док уистину не знају ко су, или пак тешко им је признати болну чињеницу да су ипак пореклом Срби Светог Саве а не Енглези, Немци или Американци. Јер како Достојевски наставља у поменутом роману: “Јер у питању је само бескрајна, животињска мржња према Русији, која се у организам увукла.”

Прочитајте још:  Интензивна дипломатија, Милијана Балетић: Од БРИКС-а, преко ШОС-а до НАТО катаклизме!

Лицемерно се позивају на комунизам Русије, док су они деца комунизма, лицемерно се позивају на страхоте ратних дејстава, не помињући 50 ратова и бомбардовања од 1945 до данас од стане САД, не помињући ни бомбардовање своје земље 1999 године. Опростите, ипак помињу. Срби су криви за то. Милица Ракић је подржавала Слобин режим и угњетавала Албанце на Косову. Као и других 2500 жртава.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нова релност како је Путин најавио имаће кључне речи “декомунизација” и “ослобађање од глобалистичке окупације”. И једна и друга реч подједнако плаши како светске моћнике тако и домаће другосрбијанци. Наиме, тиме Путин раскида са тоталитарном државом Лењина и Стаљина, са злочинима најпре према свом народу од стране комуниста, али и са репресијом коју су трпеле Мађарска 1956,Чехословачка 1968 итд. под идејом комунистичке гвоздене завесе, која је тад била исто што и данас глобализам. На ове идеје се позивају и другосрбијанци, доказајући да су Руси империјални окупатори, не помињући да то Америка данас ради у целом свету, и да је “Русија устала” против тога , по речима Драгоша Калајића, јер ово је устанак против глобализма чији су отац и мајка нацизам и комунизам.

Али не морају се плашити, наши другосрбијанци, заблудели као и наша Украјинска браћа. Боримо се и за њихове вредности. Како Александар Дугин каже у свом ауторском тексту: “Русија се бори за европске вредности а не за вредности Западне Европе. Русија је наставила вредности грчко-римске медитеранске цивилизације, Византије и Источног хришћанства.
Запад је гробље токсичног отпада цивилизације, ово је антицивилизација. Русија ако се отргне од таквог Запада, вратиће се правим вредностима Европе.
Русија је дигла устанак против модерности и за одбрану традиције од модерног света. Народи Европе морају да следе наш пример, да збаце антинационалну глобалистичку хунту, и саграде Европску кућу, Европску палату и Европску катедралу. Ужасна либерално-нацистичка пропаганда је помутила умове Украјинаца, али доћиће себи. Да се заједно боримо за традицију и европски хришћански идентитет. Украјинци су наша браћа, били, јесмо и бићемо”.

Прочитајте још:  Смањење становништва и за шта још треба да се припремимо!

Европске вредности су засноване на античкој филозофији и науци, римском праву, ренесанси, Византији и хришћанству. Европске вредности нису оно што корумпирани бирократски апарат из Брисела намеће. То није ЛГБТ пропаганда, то није педофилија, то није атомизовано друштво без породице по речима Уелбека, то није наркоманија, проституција, легализована дрога, убијање деце у сопственој утроби, атеизам, материјализам, капитализам, социјална неправда и поништење права народа на идентитет, традицију, културу и слободу. “Запад јесте заводљив, али му се треба по сваку цену одупрети.” А Русије јесте Трећи Рим, верна свом хришћанском корену.

И само тако се могу испунити пророчке речи Достојевског о улози хришћанске Русије у обнављању хришћанске Европе и човечанства: “Верујем у Русију. Верујем у њено православље. Верујем да ће се кроз њу велики догађај остварити. Ја верујем да ће се васкрсли Христос појавити опет, у Русији.”

Стефан Стефановић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “УСТАНАК ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗМА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *