Нова емисија на каналу Васељенске “Јатак Инфо”: Како младима вратити веру у националну идеју! (Видео)

1

“Милан Недић је последњи прави политичар кога је имао српски народ” Гости прве ауторске емисије Марка Драгутиновића “Јатак инфо” били су Стефан Хаџи Антоновић, учесник борби у Доњецкој и Луганској народној републици, реномирани националиста и навијач, као и његов колега Данило Жужа, предузетник.

“Имао сам част да будем добровољац 2014. неко време. Недавно нам је погинуо друг, Стефан Димитријевић, искористићу ову прилику да га поменем”, рекао је Стефан Хаџи Антоновић на почетку своје приче о рату у Донбасу.

Он је додао да је ситуација коју управо гледамо само један од начина како смањити број православних Словена и да Запад нас види као “топовско месо” које треба истребити.

На који здрав начин може да се уједини омладина, нове генерације које стасавају, говорио је Данило Жужа кроз призму сопственог негативног искуства које је проживео од овог система, управо због дисидентских идеја и љубави према својој земљи.

Аутор и водитељ: Марко Мака Драгутиновић

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Нова емисија на каналу Васељенске “Јатак Инфо”: Како младима вратити веру у националну идеју! (Видео)

  1. Nema od toga nista! U Srbiji su preovladale zapadnjacke “vrijednosti”, pederizam, golotinja, opsti nemoral. Pogledajte nam omladinu, polugola hoda ulicom, uzor su im tzv.starlete, kojih je pun internet. Gledam anketu za sluzenje vojnog roka, nikom ne pada na pamet. U vojsci ne mogu biti depilirani, pocupanih obrva, sa raznim repovima na glavi, sa stomacima i iks nogama!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *