Смрад Содома прети да угуши здраву Србију

1
је

(фото:РТ)

Содомски грех је највећи, најтежи и најљући грех који највише гневи Бога и који је већи од осталих грехова који вапију на небо. За такав грех Бог не само што ће вечном казном мучити у паклу него је наредио да се такав грешник погуби (3 Мојс. гл. 20) И сам Он је као прву казну огањ пустио на Содомљане дајући пример да такви људи и касније треба да буду погубљени без милости.“ [1]

Србија, Светосавска земља коју су стварали Свети преци, на наше очи претвара се у новодопски Содом и Гомор“ да би више десетина хиљада сатаниста у бојама дуге пропагирала своје сексуалне изопачености на “ЕуроПрајд 2022“ у Београду од 12. до 18. Септембра.

Шачица плаћених хомосексуалаца и осталих промотера хомосексуализма, уз невиђену помоћ евроунијатске колонијалне управе и прећутну подршку екумениста из Београдске патријаршије, намеће целој Србији њен сатански поглед на свет и преко лажне борбе за права и слободе, убијају нам децу претварајући их у сатанисте. Промоција хомосексуализма, који представља идеолошки покрет и једну од главних евроатланских вредности, значи разбијање традиционалних хришћанских норми живота и прелазак на доктрину чија је крилатица “дозвољено ми је све, осим да будем нормалан“.

“Геј парада“, показује спремност евроунијатске власти да по сваку цену угуши права и слободе већинског патријархалног становништва, како би омогућила незнатној антихришћанској мањини да демонстрира моћ и привилегованост. To нема никакве везе са људским правима, већ представља покушај наметања тековина палог Запада, понижавање и вређање Светосавске Србије. На делу је сурови терор геј лобија над нормалним људима. Сведоци смо да су на протеклим геј парадама, које је лично водила председник владе Србије у виду лезбејке,  смишљено исмеване хришћанске светиње и вређана држава. Када хомосексуалци вређају, па чак и прете нормалним људима, онда је то слобода изражавања или право на мишљење. Ако неко покуша да укаже на погубност хомосексуалне пропаганде, то се од геј лобија и колонијалне евроунијатске управе окарактерише као говор мржње и све се завршава на суду уз претњу великом новчаном казном или чак казном затвора. Примери неколико часних интелектуалаца то потврђује, коју су због стручног и аргументованог указивања на погубност геј пропаганде, завршили на суду.

Фото: Нова.рс
За србску децу нема пара, а за геј параду и друге хомосексулане циркусе дају се милиони евра!

Уместо да се помогну нормални породични људи, на којима се заснива свака стабилна и озбиљна држава; уместо да зауставимо белу кугу којом годишње нестане један град од преко 40.000 становника; уместо да се помогну наша деца и грађани који живе у беди и сиромаштву; уместо да се помогну нормални људи који воле своју земљу и који хоће својим радом и знањем да учине да она буде боља; данас се помажу они који мрзе ову државу и отворено раде против ње, а то су они који промовишу хомосексуализам. Главни геј лобиста Ана Брнабић је у име владе (колонијалне управе) пружила подршку и обећала помоћ за организовање “ЕуроПрајда“, паневропске параде поноса, што је било пресудно да Београд званично постане домаћин 2022. године. То значи да ће из буџета Србије отићи милиони евра да би Београд десетак дана био преплављен хомосексуалцима из целог света, односно више десетина хиљада врши ће промоцију своје палости. Да се подсетимо почели су са захтевом да један дан парадирају, а када су добили сада траже: такозване геј “бракове“, да усвајају нашу децу, да хомосексуална идеологија буде у школском програму, укидање тате и маме …

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Фото: Срђан Илић
Злоупотреба деце у циљу промоције хомосексуалне идеологије! Зар то није насиље над децом?

Да ово хомосексуално лудило нема границе, показује и присуство деце на геј паради. Треба показати да они који мрзе традиционалну породицу, којима није стало до деце, да “воле“ децу. Наравно да они воле децу, али само као сексуални објекат. Лезбејка Ана Брнабић, која је постала премијер само због своје девијантне сексуалне орјентације и учествовања у промоцији идеологије хомосексуализма, отворено злоупотребљава нашу децу ради циљева геј лобија. Оно што су трезвени људи говорили од почетка ширења смрада Содома Србијом, сада је постало очигледно. Није геј лобију циљ да добију права и слободе, која имају као и сви други људи у складу са Уставом Р. Србије, већ им је циљ да наша деца буду хомосексуалци. Полако, али сигурно то постаје наша сурова стварност, што потврђује и пример девојчице од 15. година из Београда. Она је родитељима саопштила: “Ја сам рођена у погрешном телу и желим да променим пол“. При томе је истакла да је они не могу у томе спречити, цитирајући члан Породичног закона који каже да “дете које је напунило 15 година и које је способно за расуђивање може дати пристанак за предузимање медицинског захвата“.[2] Треба свима да буде јасно, хомосексуалци се не рађају, него стварају пре свега агресивном пропагандом. Њихова заступљеност у медијима је све већа, а упорно покушавају да уђу у школу, у којој су за сада присутни само индиректно преко појединаца. Зар смо заборавили покушај увођења 2017. г. сексуалног разврата и хомосексуализма у наше школе, преко спорних “Образовних пакета“ за спречавање сексуалног насиља, који су писале припаднице лејзбејског удружења, а које је спречено само одлучном реакцијом родитеља и интелектуалаца.[3] Изложени смо суровом наметању хомосексуалне идеологије уз паролу: “Милом или силом прихватићеш хомосексуализам као највећу “вредност“ данашњег света“.

Прочитајте још:  Једино сеоско породилиште у Европи у Пасјану - број рођених беба даје наду за Србе на КиМ

Досада као одговор на парадирање хомосексуалаца, у више градова организована је породична шетња на којој су парадирали родитељи са малом децом. То је била лепа и дирљива слика, али која бојим се представља лажно умиривање савести родитеља. Једноставно речено, већина родитеља је у великој заблуди, ако сматра да је довољна једна породична шетња-парада да би заштитила своју децу и породицу од уништења која нам прети. Драги родитељи, и ви сви којима је стало до наше будућности, наше деце и породица, борба треба да се води непрекидно, а шетња је само један мали сегмент тога. Нама није угрожено право да шетамо са децом, већ да их васпитавамо у складу са нашом вером и традицијом.

Срби, да не би и вас изненадило неприродно понашање ваше деце, да вам не саопште нешто слично као наведена девојчица, спречимо хомосексуалну пропаганду и наметање западних обмана и лажи. Вратимо ствари на своје место, односно онако како је природно и морално. Нека свако своје сексуалне склоности врши у четири зида, нико нема право да то намеће!

Докле год смо под окупацијом Запада све нам је дозвољено, осим бити Србин нормалан и породичан човек. Када би се декларисао као припадник владајуће СНС секте, неке националне мањине или као хомосексуалац био би награђен свим могућим привелигијама, као мало где у свету. Како ми то не пада ни на крај памети, јер сам Србин и верујем у Бога, зато ми предстоји борба као нашим часним прецима до краја Западне окупације и евроунијатске колонијалне управе, или мог краја.

Ћутањем и пасивним посматрањем, док нас хомосексуалци и евроунијатски режим понижавају и вређају, док нам децу трују и убијају живот, оставићемо нашој деци будућност без наде. Сви ви који данас активно помажете или пасивно посматрате претварање светосавске Србије у “Содом и Гомор“, подсетите се шта је Господ учинио са тим градовима. Свети Пајсије Атонски је рекао, да последице личног греха падају на грешника, али ако грех озакони држава, казне падају на цео народ. Наш опстанак искључиво зависи од нас самих, колико смо уз Божију помоћ спремни на борбу и жртву за своју децу и своје породице. Да би изашли из евроунујатског мрака који је покрио Србију, треба да одбацимо себичност и заблуду да ће нас неко други ослободити, да храбро и одлучно поручимо прво себи, а затим рођаку, комшији, пријатељу, познанику, колеги, евроунијатама: Никада нећу прихвати нешто што је супротно Божијим законима, а то је содомски грех. Ово је земља Светосавска, а не содомска! Не дам своју децу, част и образ, због сатанске творевине ЕУ!                                                                                                                        

Прочитајте још:  MELTING POT: Или стварање сиве расе светске нације Земљанина!

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!

Раб Божији Горан Живковић / Борба за истину

 

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Смрад Содома прети да угуши здраву Србију

  1. Ово је постало и сувише озбиљно и морамо сви устати и борити се за право за нормално друштво и нормалну будућност наше деце! За то је ипак потребна стратегија и организација коју неко мора покренути.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *