Хоће ли НВО наставити са радом и без средстава, јер су били и остали “идеолози”

1
рађевине косово, имовину

Марија Алимпић

Дуго смо се питали зашто вас уопште плаћају са тако јадним резултатима. Добро сте прошли, кад би финансијери знали колико сте директно допринели повећању одбојности према њима и свему што радите могли су вам тражити и повраћај уложених средстава.

Годинама, деценијама роварите по Србији промовишући евро-наци-колонијалне-нато „вредности“, пљујете по свему српском, оверили сте кризе идентитета по свим нивоима, један од вас ми је директно рекао да је мој родољубиви став заправо политички, као да ја то говорим о Србији у Казахстану па као промовишем нешто, фондови условљавају да се не сме јавно изнети став да је Косово Србија, да није било геноцида, гадите се ћирилице, одушевљавате се кристалима и камењем који лече од смрти али се гадите сваке српске традиције и тиме сте директно помогли да се народу ионако згађени ЕУ и НАТО још више згаде.

И ови немачки пулени такође, да их не заборавимо. Није остала ни једна инострана глупост да је под зеленом или демократском маском нисте покушали прогурати, од манипулисања у еко сектору до прајда који да и малo имате људских осећања не бисте промовисали јер је цео концепт осмишљен тако да злоупотребом мањине подрива вредносне системе већине.

Ако ово није директан доказ праве сврхе постојања НВО у Србији, не знам шта је.

Добро сад, новца ће бити мање али ви ћете и даље наставити да промовишете све јер сте то радили из уверења и чисте љубави, је л’ тако?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

СВЕ У СВЕМУ, НИСТЕ НИ ЗА ШТА, ДРАГА ШЕСТА КОЛОНО.

Прочитајте још:  Уцене Брисела: Без Охридског споразума нема чланства у ЕУ за Србију

Марија Алимпић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Хоће ли НВО наставити са радом и без средстава, јер су били и остали “идеолози”

  1. Госп. Мариjа… ПЕРО ВАМ СЕ ПОЗЛАТИЛО.
    НВО… Смрадове треба обесити jавно на теразиjама. 2022-a, година сурове истине..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *