ЈЕЗИВО: Опасна секта хара Србијом

0

Верска организација “Црна ружа” пустила је одавно своје пипке у Србији, а забележено је више покушаја врбовања основаца и средњошколаца.

“То је једна од најопаснијих секти која делује у Србији. Путем интернета контактирају децу која долазе из деструктивних породица, децу која немају једног од родитеља, која нису задовољна својим физичким изгледом или су одбачена од друштва зато што су другачији по начину одевања или размишљања, лошег социјалног и егзистенцијалног статуса.

ЦРНА РУЖА

Прочитајте још:  Влада исплаћује близу 4,7 милијарди динара за овогодишњи сунцокрет
Секта црна ружа експанзију је доживела 1992. године када је откривена група од неколико десетина младића и девојака који су се окупљали на суботичким гробљима, изводећи сатанистички ритуал и пијући животињску крв.

У тој групи било је много малолетника који су након конзумирања дроге учествовали у ритуалу самоповређивања. Тајанствени шеф, вођа секте, увек носи маску и капуљачу, кријући идентитет – стоји у студији полиције о сектама, али се наводи да је „Црну ружу“ још четрдесетих година водио мистериозни Ријечанин којег су чланови звали „ОН“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Снег поново изазвао колапс на путевима широм Србије. Деоница ауто-пута од Смедерева ка Крагујевцу потпуно неочишћена, београдски део ауто-пута у колапсу
Настала је из Сатанине цркве Антона Шандора ла Веја и да се на нашим просторима везује за ритуална убиства и самоубиства. Сви њени чланови углавном завршавају трагично, тако што буду убијени или се сами убију.

У регистру цркава и верских заједница који се налази на сајту Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама, налазе се, осим “традиционалних цркава које на овим просторима имају вишевековни континуитет”, и Библијски центар-Добра вест, Црква Голгота у Србији, Хришћанска заједница Логос, Харизматска заједница вере, Заветна црква Сион, Слободна црква Београд, Христова црква браће, Црква божја, Хришћанска назаренска верска заједница, Христова духовна црква, Црква Исуса Христа светаца последњих дана.

Ало

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *