Након Чанка огласиле се и “бизнисменке Сребренице”: Шмит наставља где су стали Караџић и Младић

1

(фото:Принтскрин)

Поводом најаве такозваног Високог представника у БиХ Кристијана Шмита о измени изборног закона у БиХ, реакције присталица СДА Ханџар дивизије се не смирују.

Након губитника на свим пољима Ненада Чанка и сарајевске пијанице Жељка Комшића који страхује да не постане “жртва тог закона” огласило се и Удружење “Мајке Сребренице, које су поручиле да Шмит наставља где су својевремено стали Караџић и Младић.

“Сваког 11. јула представници ОХР-а долазе да се поклоне жртвама геноцида у Сребреници. Наметањем подела у Босни и Херцеговини којима ми повратници губима своја права ОХР наставља тамо где су Караџић и Младић стали. То нећемо дозволити,”преноси сарајевско Ослобођење речи ових бизнисменки.

Подсетимо, иако нелегалан, Високи представник за БиХ Кристијан Шмит најавио је промену изборног закона по коме би сваки народ у БиХ бирао своје представнике и зауставио могућност босанских муслимана да другима намећу представнике,

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Након Чанка огласиле се и “бизнисменке Сребренице”: Шмит наставља где су стали Караџић и Младић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *