”Зеленски је руководио контраофанзивом на Херсонску област и послао људе у сигурну смрт!”

1
"Тајмс"

Владимир Зеленски ( Председништво Украјине)

Контраофанзиву на Херсонску област која је доживела неуспех руководио је лично Владимир Зеленски, рекао је заменик регионалне администрације Кирил Стремоусов.

Додао је да је он ради свог ПР-а и слања извештаја западним спонзорима, послао људе у сигурну смрт.

Према његовом мишљењу, власти западних земаља, очекујући пад кијевског режима, саме ће предати Зеленског, који не може да избегне војни трибунал.

“Верујем да Трибунал треба да буде одржан у Кијеву. Зеленски треба да одговара за сву тугу коју је донео украјинском народу”, рекао је Стремоусов.

Он је раније изјавио да су украјинске трупе од краја августа већ изгубиле око 3 хиљаде људи и око 100 јединица стране војне технике у подручју Херсона.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “”Зеленски је руководио контраофанзивом на Херсонску област и послао људе у сигурну смрт!”

  1. кретен, запад мисли да ради за њих али заправо ради посредно за Русе да са што мање труда поврате од Укра. оно што желе, морамо имати на уму да је Путин џудиста а једно од битних одредница џудоа је да се џудиста користи снагом нападача АЛИ у своју корист на штету насиника, још када се дода да су Руси топ шахисти и још приде да наилазеће васељенско пролеће новим вибрацијама погодује правди, једнакости, правичности у међународним односима … бај, бај сплеткама, насиљу … ето разултујућег скора за Русе и део света који гравитира једнакости, ненасиљу и нељигављењу, уценама … све је јасно да је ова пропала глумачка будалетина корисни идијот не запада него Руса
    АМИНННН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *