РТ: Зорана Михајловић позната по својим русофобним ставовима али не и компетентна

2

Зорана Михајловић (Фото: Спутњик)

Позната  по својим прозападним ставовима, потпредседница Владе и министарка енергетике Србије Зорана Михајловић поново је запажена по русофобичним изјавама. Међутим, овога пута се поставило питање њене стручне компетенције – изгледа да госпођа министарка не разуме баш одакле долази гас у гасоводу Турски ток.

“Србија је претходних година урадила добар посао завршетком Балканског тока*. Ово много значи, имамо два правца тока гаса и добијамо гас без прекида. Добијамо га Турским током*, Балканским током, ми имати несметано снабдевање.Ко год зависи од руског гаса данас не може да буде сигуран, могућа су изненађења у овој ситуацији.Како ће бити у будућности, шта може да се деси, да ли ће неко моћи да користи наш гас, да ли су могуће нове санкције, нисмо знамо, али знамо да смо у ствари урадили све што је било могуће“, рекла је Михајловићева на конференцији „Дан Америке у Београду“.

*Балкански ток је део гасовода Турски ток којим се гас из Русије преко Црног мора доводи до Турске, а затим до Бугарске, Србије и Мађарске.

Васељенска/РТ Балкан

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “РТ: Зорана Михајловић позната по својим русофобним ставовима али не и компетентна

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *