Тако је то: Европрајд заробио Србију!

1
харвард

(Фото EPA/OLIVIER HOSLET)

Србија је окупирана држава. Да. То је сада потпуно очигледно. И то не споља, него изнутра. Председник државе и све остале институције су разоружане од стране злонамерне мањине. Мени се у неким ситуацијама учинило како је држава немоћна да уради било шта. Тој мањини није важна слобода да испољавају своје сексуално опредељење. И готово увек лажу када то говоре. Они би само, не бирајући средства и начине, да намећу идеологију која на овом простору нема своје природно упориште.

Прочитајте још:  Вулин: Кад је постало прихватљиво да Кандићка добије орден од Тачија,а неприхватљиво од Путина?
То што постоји Канцеларија НАТО-а при Министарству одбране чини се као много мањи проблем од ситуације где поједине неформалне, финансијски подржане и инструисане групације претендују да воде државу. И да је по потреби и заробе, када тако нешто затраже њихове газде.

Ове апологете ЛГБТ идеологије спроводе само глобалну агенду обесмишљавања и потирања сваке нормалне и природне заједнице. Рушења традиције и државе. А ми се све теже се одупиремо и хватамо дах, а тешимо се како смо много јаки. Они би да буду и држава и власт. А ми њихови поданици. То више и не крију.

Прочитајте још:  Зашто су западни медији игнорисали Путинов налог да се направи институт за проучавање ЛГБТ особа
И више није ни важно да ли ће сутра прошетати или неће, када су нас у ових месец дана већ тотално прегазили, самом чињеницом да су наметнули питање Европрајда као државно и национално питање број 1. Mи се тешимо да смо им нешто забранили, а они су свесни тога направили још један за њих важан корак. Психолошка баријера је пробијена, они менаџирају ситуацијом. Не знам да ли примећујете, али лисице су нам већ на рукама. Припремају се затвори за већину.

Вања Вученовић/Српска24.ме

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Тако је то: Европрајд заробио Србију!

  1. Потребно је позвати на одговорност све који су учествовали о предлагању и и гурању Србије у овакву “манифестацију” која је супротна нашој традицији, нашим вредностима и нашем закону. О томе до пре пар месеци нико у Србији није знао. Црвена линија је пређена када су нападнута наша деца и када су са агресивном агендом процентуално мале популације ушли у уџбенике наше деце.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *