Ја сам твој пријатељ али ја сам роб: Руска новинарка о Селаковићевој изјави

1

Никола Селаковић

Руска новинарка и јавни делатник из Кијева Јулија Витјазова прокоментарисала је изјаву српског шефа дипломатије Николе Селаковића како Србија неће признати резултате референдума у Донбасу и југоистоку Украјине.

Витјазова је на свом Телеграм каналу написала да је таква реакција Србије сасвим очекивана уз коментар “Ја сам твој пријатељ али ја сам роб”.

“Ми не гласамо на референдуму да би нас неко признао или не. Ми гласамо да се вратимо у своју земљу. Ово је наш рат и може цео свет да дуби на глави”- прокоментарисала је Витјазова.

Подсетимо, министар иностраних послова Србије Никола Селаковић изјавио је да Србија не може да прихвати резултате рефереднума у Донбасу јер “нису у складу са интересима Србије”

Васељенска/https://t.me/vityzeva/68973

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ја сам твој пријатељ али ја сам роб: Руска новинарка о Селаковићевој изјави

  1. Gospodin Nikola Selakovic je kao som izletio sa ovom svojom izjavom. Da li ce, ili nece Srbija, ili bilo koja drzava priznati referendume vecinskih Rusima nastanjenih delova Ukrajine radi prikljucenja matici, nije? Da li je neko trazio misljenje i saglasnost Srbije i Selakovica, nije? Smatram da mu je Julija Vitjazova odgovorilo pravom merom. Valjda je to Selakovic uradio onako rutinski kao sto je to pre nekoliko godina uradio i njegov Predsednik – “zato sto je pametan” novcano (narodnim parama iz budzeta Srbije) pomogao Killary Klinton u njenoj predizbornoj kampanji?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *