Мелони обећала пуну подршку Украјини

2

Мелони (EPA-EFE/ANGELO CARCONI)

Председница странке Браћа Италије Ђорђа Мелони, која има највеће изгледе да постане италијанска премијерка, обећала је пуну подршку Кијеву, након што јој је украјински председник Володимир Зеленски честитао на изборној победи.

„Честитам Ђорђи Мелони и њеној странци победу на изборима. Ценимо сталну подршку Италије Украјини у борби против руске агресије. Рачунамо на плодоносну сарадњу са новом италијанском владом”, написао је на италијанском на Твитеру украјински лидер.

Мелони је одговорила, рекавши Зеленском да може „да рачуна на лојалну подршку за слободу украјинског народа”, преноси Танјуг.

„Останите јаки и одржите своју веру непоколебљиво”, написала је Мелони на енглеском на Твитеру.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Мелони обећала пуну подршку Украјини

  1. Pa sve u skladu sa poreklom fasisticke stranke u kojoj je, ja drugo nisam ni ocekivala…Moja poruka narodu ovog sveta je: politicare treba lincovati i sve ce se resiti, jer oni nas sve zajedno maltretiraju i stvaraju sukobe zarad licnog interesa jer rade za svetaku vladu cije interese cuvaju. Oni retki politicari koji nisu u sluzbi tog vrhovnog zla i nemju sanse d pobede na izborima, jer,, njih ni jedna TV nece da reklamira,, a sve TV drze Jevreji pripadnici Kahala, jednako kao i banke, i obrazovanje i resurse pa, vi zakljucite sami onda ko upravlja svim desavanjima na ovom svetu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *