Руси у Србији: Ми само хоћемо иста права као и остале националне мањине. (ВИДЕО)

2

Избори за национални савет националних мањина одржавају се 13. новембра. На листи број 4. чији је носилац Наталија Коцева, а чији назив једноставно каже: Ми смо Руси, налази се једина права руска мањина у Србији.

О проблемима са којима се суочавају пред предстојеће изборе говорила је Марина Галогажа, председница удружења сународника Русије.

Она је изјавила да је највећи проблем са којим се они суочавају постојање “руских странака” у којима нема ниједног Руса, и да ти људи који су ништа друго него политички профитери само обмањују јавност зарад јефтиних политичких поена и обећања без икаквог покрића.

Целу емисију погледајте на линку:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Руси у Србији: Ми само хоћемо иста права као и остале националне мањине. (ВИДЕО)

  1. Ако коме треба дати права то су онда Руси. Некима укинути. Ма шта права, од данас је ово земља Срба, Руса и осталих. Ма од сутра рубљу увести

  2. judeoputkin sin judeokreten sojku mongoloid i svinje surovikin ponovo izdali ruse, judeosatnisti habad kopilad rasturaju ruse u ruiji i ukraini, belu rasu u jewsa kew uk jewfrance jewnemackoj, svuda. jevrejski antihristi satanisti divljaju, predaju herson rusku teritoriju po ustavu, predace i krim i moskvu i vladivostok, sve ce predati ova judeosatanska jevrejsk habad hazarski gangsterana , banda. Samo na Bog moze spasti, divljaju svuda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *