ВОЗИЛО ХИТНЕ ПОМОЋИ УДАРИЛО ЖЕНУ Нису ни приметили да им је под точковима!

1
хитне

Наиме, једну старију суграђанку ударила су кола Хитне помоћи која су ишла у рикверц. Ни возач, ни медицинско особље нису приметили да им је под возилом остала заглављена старија жена.

Кола Хитне помоћи имају београдске регистарске ознаке, а према подацима са снимка надзорне камере, инцидент се десио 3. децембра пре подне.

Како се види на снимку, возило се под ротацијом кретало у рикверц између зграда, где је екипа стизала на терен. Возач у ретровизору није видео да се стазом креће старија суграђанка, која, с друге стране, није чула возило, а била је леђима окренута возилу.

Невероватно је, међутим, да нико није ни приметио да су ударили жену и потом је браником погурали под возилом. Срећом, жена се налазила на средини пешачке стазе па није завршила под точковима санитета.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Медицинска екипа је изашла из кола и кренула ка згради у коју су се упутили, не приметивши да им је испод возила суграђанка. Тек када им се она обратила, прискочили су јој у помоћ, а возач је померио возило напред да би жена могла да устане.

Извор: Медији

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ВОЗИЛО ХИТНЕ ПОМОЋИ УДАРИЛО ЖЕНУ Нису ни приметили да им је под точковима!

  1. Sve može da se desi, ali kako to da kombi nema senzore za vožnju unazad? Postoje mrtvi uglovi i možda u ovom slučaju vozač i nije kriv, ali većina vozača hitne pomoći vozi jako bahato i dovode i bolesnika i one okolo njih u opasnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *