костић, сану

Костић затражио пријем код Шваба

Владимир Костић, председник САНУ, затражио је пријем код Клауса Шваба, формално председника Светског економског форума, а незванично водећег светског сатанисте и некрофила.

Костић је планирао да у оквиру САНУ формира Институт за стратешке студије који ће се бавити тзв. студијама будућности. Значи, изучаваће се од биоетике, преко ГМО, па све до роботизације. Посебан део активности односиће се на истраживања у оквиру биолабораторија, попут оних у Украјини, које ће се ускоро формирати у Србији под плаштом Центра за четврту индустријску револуцију којим руководи министарка Јелена Беговић.

Костић за све наведено очекује од Шваба огромне финансијске донације, али и конкретну унутрашњу и међународну политичку заштиту.

За реализацију ових сатанистичко-деструктивних активности, Костић је делегирао академика Василија Крестића, којем је и обећао позамашан новчани фонд за куповину гласова на предстојећим изборима у САНУ који су заказани за 30. март ове године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Националист

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Костић затражио пријем код Шваба

  1. То је тај који нам је као отац Нације и најпаметнији. ДА ли сте већ чули да је г. НЕМАЊА ШАРОВИЋ КОЈИ ЈЕ НАПУСТИО РАДИКАЛНУ СТРАНКУ И САДА ИМА СВОЈУ СТРАНКУ И Г. ПАРОВИЋ ЕЛЕКТРОИНЖЕЊЕР БИЛИ У ПОСЕТИ ТИМ СМРЉИВИМ СЕНИЛНИМ ЛОПОВИМА У САНУ. ИМА И ВИДЕО СНИМАК! КАКО ТА БЕДНА САНУ НИШТА НЕ РАДИ ОСИМ ШТО РАДИ ПРОТИВ СРБИЈЕ ОНИ СУ ИХ ПОСЕТИЛИ И ОДНЕЛИ ИМ ОНЕ БУДИЛНИКЕ ДА ИХ ПРОБУДЕ! ЗАШТО СТУДЕНТИ ТО СВЕ ТОЛЕРИШУ! ТОГ БИЗОНЧИНУ КОСТИЋА ТРЕБА УХВАТИТИ И УПРЕГНУТИ У КОЛА ДА ВУЧЕ УМЕСТО КОЊА И ВОЛОВА АКО СЕ ЈОШ НЕГДЕ ТО РАДИ. ИЛИ БАР УПРЕГНУТИ У КОЛА И НЕК ВУЧЕ ПО БЕОГРАДУ ИНАЧЕ ЋЕ ОНИ НАС УПРЕГНУТИ!
    Сада морамо да будемо активни, јер срећом прошли смо ову катастрофу са короном само донекле, а ко зна шта се спрема. У целој Европи се народ побунио јавно против тих вакцина јер су оставиле последице несагледиве. Никад их не примајте!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *