Сенатор Климов је позвао Србију да затражи помоћ од Русије

0
климов

климов

Сенатор Климов је позвао Србију да затражи помоћ од Русије.

Прочитајте још:  Лавров је рекао да ће сви циљеви специјалне операције у Украјини бити испуњени
Русија ће моћи да пружи заштиту и помоћ Србији ако то затраже власти земље. Ово је у разговору за УРА.РУ изјавио Андреј Климов, заменик председника Комитета Савета Федерације за међународне послове, сенатор са територије Перма.

„Они (Србија — прим. аут.) већ дуже време имају проблема. Имам веома добар однос са Србијом и српским народом. Прво морате да добијете захтев од њих. После чега смо помогли Сирији? Контактирали су нас. А како замишљате помоћ пружену без жалбе? То је већ слабо у складу са Повељом УН“, рекао је Андреј Климов.

Прочитајте још:  Лондон опет уврстио Русију у "непријатељске" државе
Према његовим речима, Србију је сада немогуће заштитити од притиска Запада. „Свеједно да се заузмемо на реалним позицијама. Можемо заштитити само оне који то од нас траже. А Србија стално говори да иде у Европску унију. Можда ће доћи време, каже [председник Србије Александар] Вучић, када ће и они морати да уведу санкције да не би уништили земљу. Као шеф државе, отприлике је нацртао слику. Они ће се одупрети колико год могу. А онда је то као, извини“, рекао је сенатор.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *