ВЛАДИМИР КОСТИЋ СПРОВОДИ ТОРТУРУ

1
костић

Владимир Костић

Одлазећи председник САНУ Владимир Костић, наставља са интензивним насилним лобирањем за своје кандидате Зорана Кнежевића (кандидат за председника) и Миодрага Марковића (кандидата за потпредседника).

Костић је наставио да позива у свој кабинет академике и присиљава их да потписују кандидатуру за његове фаворите. Међутим, Костић је очигледно пренебрегнуо чињеницу да ће 30. марта гласање бити тајно, тако да те насилно прикупљене потписе може да “окачи мачку о реп”.

Из наведених разлога за Костића би било најбоље да се доведе у ред, јер уколико се настави ово његово иживљавање над академицима, бићемо принуђени да објавимо веома “деликатне” податке, које смо добили од наших читалаца.

Националист

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ВЛАДИМИР КОСТИЋ СПРОВОДИ ТОРТУРУ

  1. Pa objavite te “delikatne” podatke, ako imate dokaza. Ovaj i tako je došao do položaja po principu “ja tebi vojvodo, ti meni serdare, a kakva smo govna to samo mi znamo”. Tzv “naučni radovi” su mu prepisivanje (uz prevođenje tuđih istraživanja), sam nije pronašao ni rupu u saksiji. Naravno treba da imate i neke dokaze za te “delikatne” podatke, ako nemate bolje ih je i ne pominjati, svako može da bez dokaza kaže (a danas i napiše) bilo šta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *