Групица црногорских екстремиста “бициклом“ на Русију: ‘Или си роб или Украјинац’

1
украјинац

украјинац

Групица црногорских екстремиста “бициклом“ на Русију: ‘Или си роб или Украјинац’.

Прочитајте још:  У Украјини почели да користе гранате са осиромашеним уранијумом
Поводом годину дана од почетка специјалне војне операције Руске Федерације у Украјини која има за циљ денацификацију ове земље, талас русофобије у Црној Гори кренуо је данас са Цетиња гдје је група фанатизованих црногорских екстремиста упутила, као и обично, туп протест званичној Москви.

„На годину дана од почетка руске агресије на Украјину грађанке и грађани Црне Горе заједно с Украјинкама и Украјинцима у великом броју су још једном протестном шетњом пружили подршку херојском украјинском народу у њиховој борби за слободу. Главне поруке с транспарената гласиле су: ‘Или си роб или Украјинац’ и ‘Година коју су изјели Путинови скакавци’, док су окупљени грађани носили и транспаренте с претходних протеста„, наводи се у саопштењу Ђукановићевих најлојалнијих присталица из града под Ловћеном.

Прочитајте још:  Долијао још један усташки плаћеник
Пред зградом бившег Руског посланства на Цетињу отпјевана је химна Украјине, коју су окупљени грађани поздравили аплаузом, затим минутом ћутања одали почаст свим украјинским жртвама у рату.

Наравно, саопштење је завршено у маниру припадника нацистичке формације „Азов“, баш како и доликује организационом одбору, поздравом „Слава Украјини! Херојима слава!“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Групица црногорских екстремиста “бициклом“ на Русију: ‘Или си роб или Украјинац’

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *