Вучевић: Војска Србије неће учествовати у било каквим борбама, па ни на украјинском фронту

1
Милош Вучевић, украјину

Милош Вучевић (Фото: Printscreen)

Вучевић: Војска Србије неће учествовати у било каквим борбама, па ни на украјинском фронту.

Министар одбране Милош Вучевић поновио је на скупштинској седници, како је нетачно да Војска Србије иде у неке ратове, већ ће то искључиво бити мировне мисије.

Милош Вучевић је изјавио да ће у случају неког евентуалног позива за учешће у борбеним јединицама то морати поново да прође све продудуре у складу са нашим законодавством.

“Ми не идемо ни у какве сукобе и немојте нас доводити с тим у везу, већ ће Војска Србије ићи у мировне мисије где год буде позвана и буде могла да одговори захтевима”, нагласио је Вучевић.

РТС

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучевић: Војска Србије неће учествовати у било каквим борбама, па ни на украјинском фронту

  1. Ministre Vucevicu, bolje bi bilo da se zapitate ko ce vam braniti Kosovo i Metohiju ako bude zatrebalo a ne da obarate privatene dronove i da ojacate VS Srbije. SNS vlast nema nikakvu doktrinu odbrane naroda u juznoj srpskoj pokrajini – to bi trebalo da znate. Nece vam valjda pruziti pomoc EU ili Milorad Dodik koji postrojava civilnu zastitu? Sta cete sa “Rafalima”? Mislite da ce vam Francuska i EU koristite za odbranu Srba na KiM? Ili cete opte slati na KiM sarene vozove “da plase” siptare?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *