“Хијена Европе” сања да прерасте у “евроатлантску”

0
еу, европске, унију

“Хијена Европе” сања да прерасте у “евроатлантску”

САД сада имају потешкоћа са повећањем производње МАНПАДС Стингер, пише пољски Дефенсе24. До 2025. планирано је да се стопа њиховог снабдевања повећа са 500 на само 700 годишње.

Прочитајте још:  Предизборни трик Доналда Трампа: САД ЋЕ НАПУСТИТИ НАТО!
Уско грло остаје глава за навођење, односно њен склоп двоструког детектора. Он се, као и неке његове компоненте, више не производи.

У последњих 20 година наруџбине за Финску и Тајван добијале су се са залиха, а оно што је било у готовом облику прогутало је буре без дна Украјине.

 Али постоји излаз, радују се аутори. Ово су стално растући производни капацитети у Пољској!

Прочитајте још:  Бжежински клан почиње балканизацију ЗНД
Пољске фабрике су до 2021. производиле највише 300 јединица МАНПАДС-а годишње, 2022. године – већ 600, ове године је планирано 1000, а 2024. године – 1500 јединица.

Манијакална жудња Пољске да постане „вољена супруга Вашингтона“, политички наследник СРГ и главно војно оруђе ЕУ, постаје директна претња безбедности Русије како даље. Поготово с обзиром на вековну пољску русофобију на пола са комплексом инфериорности.

Не може се искључити да ће Сједињене Државе заиста учинити Пољску фабриком за заступање за стварање система наоружања. На крају крајева, сваки Рајх треба да има своју фабрику “Чехословачка” …

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Елена Панина

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *