„Сјашите више, стоко!“: Милове „комите“ критикују великоалбанско оргијање у Тузима!

0
комите

комите

„Сјашите више, стоко!“: Милове „комите“ критикују великоалбанско оргијање у Тузима!

Величање терористичке УЧК и истицање застава Велике Албаније приликом прославе изборне победе Ника Ђељошаја у Општини Тузи, заиста, представља тужну слику данашње Црне Горе.

Фашистичком оргијању, подсетимо, придружили су се и највиши функционери – председник Општине Тузи Ник Ђељошај и министар јавне управе Мараш Дукај, који су поздрављали са „двоглавим орлом“.

Наравно, реакције надлежних државних органа у НАТО мезимцу какав је Монтенегро су изостале.

Међутим, имајући у виду апсолутни крах ДПС-а у овој општини, поједине „комите“ које се истичу у исказаној лојалности према „господару из Растока“, иступиле су из зоне вишедеценијског рахатлокума од политичких односа и суживота са Албанцима…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Један од њих је и Обрен Меденица, фамозни припадик дијаспоре Црне Горе у Њемачкој, који је изнео салве критика, али и увреда на рачун „албанског национализма“.

„Ово нам је хвала за 1999. кад је преко 100 хиљада Албанаца нашло спас у Црној Гори“, написао је Меденица, очигледно, неоптерећен математиком и познавањем историјских чињеница.

Принтскрин

Меденица је, очигледно, запао у стање неповратне раздражљивости, због чега је наставио даље, предлажући тако да се на територији Црне Горе забрани употреба било које заставе осим званичне заставе Црне Горе.

„Сјашите више, стоко!“, написао је, између осталог, Меденица.

 

Принтскрин

Да ли је у најави отварање новог политичког фронта и идеолошког сукоба између поклоника криминалаца из Растока и терориста са окупиране јужне српске покрајине – пратићемо са будном пажњом.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *