Вучевић: Не искључује се да ће покрет учествовати на изборима

1
Милош Вучевић, украјину

Милош Вучевић (Фото: Printscreen)

Функционер Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је вечерас, после седнице Главног одбора те странке, да не искључује да ће покрет чије се формирање најављује, учествовати на изборима, наводећи да је то ствар договора.

Вучевић је, одговарајући на питања новинара, рекао да ће се период од данас до 27. маја искористити за разговоре са свима који препознају ту идеју о формирању покрета као потенцијално интересантну.

“До одлуке скупштине СНС неће бити ни формално правних активности око формирања покрета, он остаје у форми концепта, разговора, у крајњем случају и разговора око имена”, рекао је Вучевић.

Он је навео да и даље није потпуно дефинисан званичан назив покрета.

“Што се тиче будућности, ако скупштина СНС потврди ту идеју, не искључујем ни једну ни другу опцију, односно да покрет учествује на изборима, а може да се задржи на контексту као саветодавно тело”, навео је Вучевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kако је рекао, то је став договора и тема око које ће се разговарати.

Вучевић је казао да је то отворено питање.

Спутњик

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучевић: Не искључује се да ће покрет учествовати на изборима

  1. NAVIJAJTE ZA „POKRET“

    Predsednik danas ima eskurziju u većim mestima Pčinjskog okruga da popriča sa svim ljudima, da oni njega ohrabre, a i on njih. Sam sebi je dao zadatak da formira Narodni pokret za državu, a sa tim prvo upoznaje pčinjana. Kakva prilika, ali vreme ne dozvpljava kupanje u čistoj vodi reke Pčinje u Trgovištu, kakva šteta za vodu i ΛV. Kako pokret nema ime, a ima samo svrhu- zamajavanje naroda i sebe, predlažem da nosi ime Srpski narodni samostalni – Pokret okupljanja klijentele (SNS- POK). Na kraju ovaj pokret okupiće narodnjake, radikale i sve partije i društva koja znaju da klimaju glavom, kleče pred … i da aplaudiraju kada nešto izusti osnivač. Na kraju Pokretu želim uspešan rad na zadovoljstvu sadašnjim vodećim ljudima, a zadnja želj neka bude “Ne damo Kosovo” nikada i nikome!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *