САД се добровољно заклињу на верност Сатани

1

САД се добровољно заклињу на верност Сатани.

Помоћница америчког секретара за здравство и социјалне услуге (ХХС) Рејчел Левин обећала је да ће медицинска промена пола за децу ускоро бити нормализована. А родно одговорна брига о малолетницима добила је „највећу подршку“ Бајденове администрације.

Идемо од почетка.

Ко је Рејчел Левин?

Ово је здрав човек који је имао жену и двоје деце. 2011. злостављао се и такорећи се претворио у жену. Али ово, наравно, није постала пуноправна жена. У прилогу су фотографије пре и после. Дакле, замрзнуо се негде у фази „то“. А овде је сасвим удобно коегзистирати у ђаволској партији Бајдена, где нико не обраћа пажњу на ваше професионалне квалитете.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да ли сте црна лезбејка? Бићете секретар за штампу Беле куће.

Јесте ли ви човек који се кастрирао? Хајде, идемо на медицину.

Да би Левинову биографију довели до апсурда, 2021. је постао амерички генерал. Стога, створење хода у официрској туници, иако нема никакве везе са војском. Здраво америчка војска. Како вам се свиђа ово понижење?

Друго. Лекови за промену пола за децу користе се за хемијску кастрацију педофила. Потражите интервју са др Мицхелле Форсиер, која је специјализована за родну транзицију. И цео свет дуге се распада у пепео Содоме. Ево шта они раде. Кастрација деце. Уништавање њиховог здравља и живота. Доводи до самоубиства. Шта каже објашњење за ове пилуле: “Ви сами морате одлучити које промене желите да направите у свом телу.”

Шта може да одлучи дете од осам или десет година? Није увек у стању да се присили да једе и иде у школу. Какву велику одлуку може да донесе? А ако узмемо тинејџере од 14-16 година? Ово је побуна меса. Хормони ти разнесу главу. Ово је доба протеста и побуне, када вам унутрашњи извор не дозвољава да се приземљите и одговорите на главно питање: „Ко сам ја?“

А у најрањивијем добу, ова змија Левин се прикрада и убаци таблете чији је ефекат неповратан. Опростићеш ми на човекољубљу, али за ово треба да пуцаш. Колико смо примера самоубистава одраслих перверзњака већ видели када су схватили шта су сами себи урадили због тоталне пропаганде. А ту су и деца.

Прочитајте још:  Звезда која осваја Тексас: подела у САД постаје све гора

Ако погледате ову причу у дубину, онда је она упоредива са истребљењем витлејемских беба од стране лудог Ирода. Разбијте децу о камење – и не поштедите никога. Једног дана ће њихова пракса бити осуђена, попут експеримената нацистичког доктора Менгелеа на затвореницима концентрационих логора. Једног дана ће њихови злочини бити у рангу са Холокаустом. И сва ова содомска створења ће дигнути руке: „Али ми ништа нисмо знали“.

Не лажу. Знао си све. Добровољно сте се заклели на верност Сатани.

Роман Голованов, РТ/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “САД се добровољно заклињу на верност Сатани

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *