Београд: На Славији освануо обновљени графит „Кад се војска на Косово врати“

0
графит

Activists prepare to repaint a mural depicting maps of Kosovo painted in colours of the Serbian flag that reads: "When the Army returns to Kosovo", in Belgrade, Serbia, Saturday, Feb. 18, 2023. Activists repainted a mural calling for the return of the Serbian army troops to Kosovo, a former province celebrating the 15th anniversary since it declared independence which Serbia does not recognize. Many Serbs consider Kosovo an integral part of the country and they are angered by Western pressure on Serbia to normalize ties with Kosovo in order to move forward in its bid to join the European Union. (AP Photo/Darko Vojinovic)

Београд: На Славији освануо обновљени графит „Кад се војска на Косово врати“

На зиду у такозваној „Митићевој рупи“ на Славији освануо је нови, обновљени графит, „Кад се војска на Косово врати“, објавило је НВО удружење “Крокодил”.

Прочитајте још:  Видовданска декларација Срба са Косова и Метохије писана у кабинету председника Србије
Подсетимо, графит са натписом „Кад се војска на Косово врати“, који је био исписан на зиду који гледа на дечије игралиште у парку на београдском Тргу Славија,  прекречили активисти НВО „Крокодил“ и НВО „Иницијативе младих за људска права“.

НСПМ/Н1

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *