Блумберг: већина светских земаља стала је на страну Русије због политике САД и Запада

0
Срби и Русија, русија

срби и русија

Блумберг: већина светских земаља стала је на страну Русије због политике САД и Запада.

Западна политика и жеља Вашингтона за светском доминацијом објашњавају чињеницу да је већина држава стала на страну Русије у односу на украјински сукоб. То преноси Блоомберг.

Напомиње се да већина света нагиње руској верзији догађаја у Украјини, пошто украјинског председника Володимира Зеленског сматра марионетом Сједињених Држава.

У материјалу се такође каже да се, упркос западњачким критикама дипломатског курса руског министра спољних послова Сергеја Лаврова, показује делотворним у већини земаља Африке, Блиског истока и делова Азије.

Раније је пензионисани обавештајац америчког маринског корпуса Скот Ритер рекао да су САД пропале у покушајима да смене руског лидера Владимира Путина и да нису постигле своје циљеве у сукобу око Украјине.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Украјинско гранатирање омета евакуацију цивила из Мариупоља
Руски стални представник при УН Василиј Небензја рекао је да Русија добија све више доказа да су западне земље директно укључене у украјински сукоб.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *