Наставак терора над Србима на КиМ: Шиптари пуцали на српске полицајце код Куршумлије!

1
српске полицајце

српске полицајце

Наставак терора над Србима на КиМ: Шиптари пуцали на српске полицајце код Куршумлије!

У атару куршумлијског села Растелица, које је на самој административној линији са Косовом, група Албанаца шумокрадица из подујевског краја, у недељу је пуцала на припаднике куршумлијске полиције, али није било пвређених, преноси Курир.

Према изјавама мештана, ватра из аутоматског оружја од стране Албанаца трајала је двадесетак минута.

„Како су албанске шумокрадице ушле у подручје села и кренуле илегалну сечу шуме, то је пријављено полицији, па је патрола изашла на терен. Када су их Албанци видели, почели су да пуцају из аутоматског оружја“, каже мештанин овог села, који је био ту, када је почела пуцњава.

Прочитајте још:  ПОЛАКО, АЛИ СИГУРНО РАСТЕ И ЦЕНА ХЛЕБА: Поскупљење пшенице, брашна и струје довело до поскупљења основне животне намирнице
Како додаје, били су упорни и никако нису престајали да пуцају и наводи да је било десетак албанских трактора и сигурно двадесетак особа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јурњава по шуми трајала је око четири сата, од 14 од 18 часова, када су Албанци коначно напустили ово подручје.

Свакодневно албанске шумокрадице упадају на простор куршумлијске општине и краду дрва, а само у приватну шуму, где су и примећени, за десет дана упадали су три пута.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Наставак терора над Србима на КиМ: Шиптари пуцали на српске полицајце код Куршумлије!

  1. SVE JE PUKLO U EVROPI!

    Krenulo naše rukovodstvo u tu nakaradnu Evropu kao nedonoščad. Maltene ispunjava naše rukovodstvo sve što se od njega traži. Ta Evropa ne poštuje ni jedan dokument potpisan od Briselskog i Dejtonskog sporazuma, Rezolucija 1244, dogovore u Ohridu, a u svima je učesnica, možda je spavalo dok se dogovaralo. Sada ih vodi kosovski frajer Kurti? Podržavanje sadašnjih tzv. izbora na severu KiM i poštuju da se dete rodilo, mora da se ljulja i gaji. Baš me zanima kako će ta Evropa i SAD da reše rat u Ukrajini. Gledaće i sklanjaće se, opasan je sibirski medved, a to dobro znaju i mnogo puta su okusili Francuzio, dva puta Nemci i sada će i Ameri da osete po svoja naduvena leđa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *