НЕЗАПАМЋЕН СKАНДАЛ: НОВАK ЂОKОВИЋ ОДБИО ДА ИДЕ У ДОЊУ ГРАДИНУ

9
новак ђоковић

новак ђоковић

Kако Глас Јавности ексклузивно сазнаје, прослављени српски тенисер Новак Ђоковић, одбио је да присуствује комеморативном скупу који је пре неколико дана одржан Доњој Градини, на којем су присуствовала државна руководства Републике Србије и Републике Српске, као и велики број грађана из читавог региона.

Уместо да прихвати позив да ода почаст жртвама усташког геноцида, Ђоковић је тај дан провео у хедонизму, у хацијенди Исмета Попаја зв. Цуни, који се налази Великом Пливском језеру, у непосредној близини Јајца.

Поред Исмета Попаја зв. Цуни, контроверзном дружењу присуствовао је и бошњачки бизнисмен Сањин Хасић. Kако тврди наш добро обавештен извор, Ђоковића је у то друштво увео Семир Османагић из Високог (познат по промоцији тзв. Пирамида из Високог).

Ово поступање Новака Ђоковића и циљано избегавање да се поклони жртвама геноцида усташког терора, представља озбиљан фаул нашег прослављеног тенисера и свакако покреће многа питања, не само о њему, већ и о систему вредности његове породице.

Да ли је Ноле Национале баш такав како медијске машинерије желе да га афирмативно представе, или се иза свега крије нешто супротно. Време ће показати…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Zasto da prvak sveta sluzi za potkusurivanje beskrupuloznim politicarima. Nole je sportista, dokazani patriota bolje da se drzi dalje od politike. Videli smo na primeru Milorada Cavica kako mu se Srbija oduzila.

    1. На који начин се показао као патриота? Тако што по Јадрану пјева са клапама? Ово није био политички скуп него комеморација Србима који су на најзвјерскије начине убијани у Јасеновцу. Види се утицај свих његових усташких тренера на њега. Проблем је што неки никако не могу да схвате да је тенис , као и остали професионални спортови , небитан обичном народу. Истражите мало причу о објекту који је једнократно рађен у Бањој Луци за тај турнир и у интересу Ђоковића а на исти је улупано више од педесет милиона КМ , што би било вше од двадесет и пет милиона Еврића. Ту није био гадљив на политичаре и политику као и на лоповлук истих. Да ли се и он или неко од чланова његове породице , без трунка гађења , уградио у тај објекат који се већ распада? Првак свјета у чему? Ничему , ударању лоптице док га гледа свјетска елита и једе јагоде са шлагом залијевајући их скупоцјеним шампањцем.

      1. To što nije bio tamo, nije ni imao obavezu a sam vjerovatno ne osjeća potrebu ili želju i to je to. Sve ostalo u vašem komentaru je suva istina koju većina ne želi da vidi.

  2. прво, вест је “створена” по западњачким стандардима, на основу трача медиј најниже категорије формира “вест”, а онда креће спиновање до бесвести
    друго, зашто је проблем ако Новак није тамо, а за остале србске спортисте то правило не важи… не важи и за остале јавне личности
    треће, ако већ Новакови успеси у тенису нису битни јер је то безвезе занимање, зашто се поштоваоци таквог става уопште баве Новаком и то само њим, и ниједним другим тенисером, или спортистом уопште ( сваки спорт је битан само док је аматерски и масован, када се професионализује он банализује и појединца и скупину кја га прати, па и цело друштво, у 99% случаја смо због пара)
    четврто, ако смо за поштовање људских слобода да ли имамо право да критикујемо Новака што ради како мисли да треба да ради, не кршећи закон и моралне норме, а ми нисмо то урадили за шта га критикујемо

    пето, и овако могу летњи дан до подне…

    хоћу да кажем да требамо прво сами да се саберемо у својој глави, да почнемо да користимо од Бога дат а од сатаниста угашен РазУм, прочистимо свест и почнемо да се сабирамо међу собом и са Богом, тек тада ће нам свима бити боље.

    У овом конкретном случају то значи да су сви Срби могли да учествују у помену жртвама тако што би неки били тамо на самом стратишту, а неки у исти час у својим црквама запалили по неку свећу, обожили се кроз литургију и тако сабрали како сам већ објаснио.

    Еее тада би критика Новаку ( и осталим јавним личностима ) била на месту.

  3. Zna se da EL-ITA najlakše održava vlast i kontrolu metodom: “ZAVADI pa VLADAJ”, ili “PROBLEM- REAKCIJA-REŠENjE”, a rešenje je Novi Svetski Poredak( NWO) i APSOLUTNA KONTROLA…. Dakle, treba stvoriti problem, da bi deo javnosti reagovao na njega, kao na primer: izazvati i prenositi nasilje sa namerom, da javnost lakše prihvati ogranicavanje slobode, ekonomsku krizu ili da bi se opravdalo rušenje socijalne države i na kraju uspostavaila APSOLUTNA KONTROLA!!!

    Interes im je bio da što više razjedine Slovenski narod i da podele onu ozbiljnu drzavu, jer se male, “banana-drzavice” lakše ucenjuju i KONTROLIŠU, što su i ucinili preko INFILTRIANIH marionetskih politicara…, samo kako bi nam instalirali sistem neoliberalnog kapitalizma koji će omogućiti njihovim globalnim korporaacijama da udju na Balkan, preko kojih sada LEGALNO pljačkaju naše bogomdane resurse, hranu, vodu, energiju, zlato…,a posebno nakon rata kada je zemlja devastirana ekonomski i na svaki moguci nacin, globalne korporacije, bukvalno prezimaju firme i zemlju za bagatelu, a u kojima je sad naš narod jeftina radna snaga – BUKVALNO KOLONIJALNI ROBOVI MODERNOG DOBA SA OSNOVNIM BENEFICIJAMA!!!
    Globalne korporacije koje nastavljaju da postaju sve vece i mocnije, a posljednjih godina sve više koriste tu moc oblikuju društvo – “Nacionalne vlade” su postale samo izvodaci radova za korporacije, koje ukidaju slobode svojim gradanima, gradeci pritom putem njihovih medija pozitivno javno mnijenje.

    Ceo svet je u tranziciji iz liberalne demokratije u modelu korporativnog društvwnog uredjenja o cemu govori i piše nova perjanica Novog Svjetskog Poretka Klaus Schwab.Takva vrsta tranzicije nije moguca bez poluga totalitarizma ….
    Po agendi 2030. plan je da svi resurse i sav kapital koji posjeduju zemlje i narodi predje u rukama korporacije koji ce “umeti” svime time da rukovode.
    Pod okriljem – “SAČUVAJMO PLANETU”, proizilazi i nova svetska krilatica Svjetskog Ekonomskog Foruma – “Necete posedovati ništa i bicete srecni”! Kada se završi proces i uvede KORPORATIZAM formirace se i de facto Svetski Vlada kroz Konglomerat Korporacija! Time bi u saglasju sa nacionalnim vladama bi se ukinulo postojanje državnog suverenosti i obliku državnosti koje smo do sada imali. Korporacije su zamenile drzave i vlasnici velikih korporacija kontrolisu sve. U potpunosti upravljaju našim zivotima, a da nismo ni svesni..!

    NFILTRIRANI agenti – okupatorskih vlasti, svakodnevnom gebelsovskom propagandom, preko svojih zlikovackih medija, ubijaju zdravu narodnu pamet, vredjaju inteligenciju obrazovanog sveta, razaraju moralne vrednosti u društvu, sprdaju se sa drevnim srpskim svetinjama, a velicaju Murata, Vebera, protestante, krstaše, multinacionalne korporacije, papu, vekovne naše neprijatelje, zavadajuci dva oka u glavi i stvarajuci u okupiranom društvu stanje da se navodnp ništa promenite ne moze i tako, vladajuci strahom, ucenom, pretnjama, potkupljivanjem, manipulacijama…

    Jozef Gebels, Hitlerov ministar propagande je rekao:

    “Dajte mi medije i ja cu od jednog naroda napraviti krdo svinja!”

    Smišljeno usmerene ideje TELE-vizijske emisije poput pilula za uspavljivanje mogu u coveku da ubiju misao, da od razumnog bica stvore poslušnu ovcu koja ne razmišlja šta radi, a kamoli zasto postoji na ovom svetu.
    „DAJTE NARODU HLEBA i IGARA, PA SA NjIM RADITE ŠTA ZELITE” – Još u starom Rimu ovaj metod manipulacije je razradjen do detalja. Na taj nacin je vlast, zadovoljavajuci trenutne, nevažne potrebe stanovništva, skretala pažnju sa stvarnih problema…(glumci i estrada su uvek bili i ostali sredstvo, snazno orudje za oblikovane stavova javnog mnjenjajer podsetimo se da je filmska ihdustrija nastala u Holivodu, kao zabava za siromašne Američke doseljenike, koji nisu znali jezek, pa su pokretne slike bile nesto sto su mogli da prate…da bi se kasnije prerasla u ozbiljnu globalnu indrustiju “lazi”, stavljenu u funkciju “duboke drzave” sa zadatkom da stimulise i propagira teme koje su vazne za “duboku drzavu”)…Mnogo se ulaže u medijsku manipulaciju i radi na našem osecanju da smo nebitni kako bi se obeshrabrili u ucešcu u društvenom životu…
    Oni koji su pravili ovaj nakaradni sistem, nisu ni malo bili naivni, tacno su znali sta rade!!!

    I sad bi NOLE NACIONALE trebao da sa istim tim agentima, koji pored svega toga IZDAJU KOSOVO da dodje i učestvuje u ovoj PREDSTAVI kojim razaraju Srbiju i ceo Balkan…???!!!!

    IGRA JE NAMESTENA i politicare nije briga za nas, ni malo, samo to neki NE primecuju! Ne znam kako, jer morao bi da budeš slep da to ne primetiš ?? Otvorite vrata percepcije, nemojte verovati režimskim medijima koji nam svakog Bozjeg dana bombarduju glavu tom TELEvizijskom propAgandom, govoreci nam u šta da verujete, šta da mislite, šta da kupite…!!!

    Kako funkcionišu zapadana demokratija i sloboda, imali smo prilike da se uverimo tokom plaNdemije… Dakle, ako nisi bezuslovno pokoran vlasti, ne daj Boze da kreneš da razmišljaš svojom glavom…odmah si “neofašista”, “ravnozemljaš”…???!!!

    Teorija zavere je floskula koja ce se upotrebiti za svakoga ko izrazi sumnju zašto se Gejts, koji veze nema sa medicinom, uopšte pita o vakcinama i virusu, dok se sa druge, KONTROLISANI rezimski mediji CENZURIŠU nobelovce, najvece genijealce u svojoj struci…Tu standardima slobode govora , nema ni govora. To je SISTEM neoliberalnog kapitalizama, koji ustvari UGROZAVA DEMOKRATIJU, jer njen bazicni koncept podrazumeva jednakost šansi, što je sada u velikoj meri doveeno u pitanje, cak i u zapadnim društvima…!!!.

    NE TREBAJU NAM SAMO NOVI LJUDI U STAROM SISTEMU, vec NOVI LJUDI U POŠTENOM, CASNOM I PRAVEDNOM SISTEMU!!! Kljuc borbe za pravedni sistem, znaci donošenje DOBRIH zakona, utemeljenje PRAVEDNIH institucija…!!!???

  4. Зашто Ђоковић а не неки други врхунски спортиста? Па једноставно , био је тамо и позван је на комеморацију. Ово није из главе него пише у тексту горе. Поштујем његову одлуку да не оде , сјеверно од Бања Луке , у Градину него да се спусти на југ према Јајцу. Поштујем и његово право да му се гаде политичари и прикупљање поена од стране истих који користе његову славу. Опет , питам се , како му се не гаде ти исти политичари када улупају 50 милиона КМ (нешто мало више од 25 мил. €) у објекте и то само зато да он не изгуби лиценцу? Тих 50 је за сада а лако је могуће да ће цифра , временом , нарасти. Да и даље ми је мрзак професионални , посебно овај елитни , спорт али пошто живим у Бањој Луци онај , горе поменути , новац је био и из мог џепа и отшао је за Ђоковићево добро. Поред тога , увелико се овдје , у Б. Луци , прича да су многи омастили брке у овој работи а помиње се и фамилија Ђоковић. Не бих занао али народ прича? Ово је било укратко а много се тога прича и прича је поширока. Неки тврде да је ово са Додиком , Ђоковићима и РТС-ом само димна завјеса због понижења којем је Додика извргнуо Милановић (предсједник “лијепе њине”).
    И да , одем , тако , понекад , у цркву и прислужим свијећу за све моје убијене у другом рату и у рату деведесетих када су усташе кидисале на моју Банију и моју Крајину. Можда се Ђоковићи тога стиде а можда се не би замјерали ујчевини?

  5. ŠTA HOĆE PROSTAK MILORAD DODIK?

    Jedna nekultura i veliki u svojim ograničenim mislima našao je Milorad Dodik da vređa i baca „drva i kamenje“ i po neku psovku na čestite Đokoviće. Da nisu oni organizovali „Srpska Open“ u Srpskoj ne bi znali šta je tenis, osim Dodikovih lupetanja. Pre nego što je postao viđeni u BiH poznat je po mnogim nezakonitim radnjama, čak se bavio mutnim radnjama sa kafom u Soko Banji u društvu sa bivšim policajcem Bađom, na suprot tome, Đokovići, pogotovo Novak, nisu ukrali ništa već doniraju ogromne pare po Srbiji i svetu. Bolje je da Dodik ćuti, možda mu je krivo što mu nisu dali pare umesto ulaganja u tenisu u njegovoj Banja Luci. Zaj*bali ga?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *