СМЕЊЕНА ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ У КОЈОЈ ЈЕ КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИЋ СНИМАО СПОТ Наложено да се поступи у складу са извештајем инспекције

0

СМЕЊЕНА ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ У КОЈОЈ ЈЕ КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИЋ СНИМАО СПОТ Наложено да се поступи у складу са извештајем инспекције.

Инспекција Министарства просвете утврдила је да је у раду директорке ОШ “Ђура Јакшић”, на Канаревом Брду, Тамаре Јелић, дошло до пропуста.

Прочитајте још:  Ђаци од данас у школама, настава по моделу „семафора”
Инспекција Министарста послала је данас допис школи, у коме се наводи да је дошло до пропуста у раду директорке ОШ „Ђура Јакшић“, Тамаре Јелић, када је на непрописан начин уступила просторије школе групи Црни Церак и Кристијану Голубовићу, за потребе снимање спота.

Министар Бранко Ружић наложио је да се поступи у складу са извештајем инспекције и да директорка ове школе буде разрешена. Она има рок од 5 дана да се изјасни о овом извештају.

Прочитајте још:  Европска унија даје бесповратну помоћ која мора да буде – враћена
Подсећамо, 20. априла појавио се снимак на друштвеним мрежама где се види да су осуђивани криминалац Кристијан Голубовић и група Црни Церак у учионици ове школе. Након што су родитељи ученика ове школе исказали незадовољство због овог догађаја, директорка школе изјавила је да она није знала да ће се у школи појавити Кристијан Голубовић, и да је просторије школе унајмила групи Црни Церак на молбу глумице Срне Ланго.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође, незадовољни родитељи су већ две недеље испред школе протестовали, а јуче су организовали велики скуп, како би изразили своје незадовољство због наведеног догађаја.

Ало.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *