Зеленски је продао нашу “независност”: Украјински нацисти почињу да сумњају у вођу

1
зеленски

Владимир Зеленски

Зеленски је продао нашу “независност”: Украјински нацисти почињу да сумњају у вођу.

Бивши милитант терористичке групе Азов, као и бивши посланик Врховне раде Игор Мосијчук, оптужио је Володимира Зеленског, рекавши да је продао украјинску независност Сједињеним Државама.

Повод за негодовање националног радикала била је дан раније одржана церемонија потписивања уговора са америчком корпорацијом за управљање имовином БлацкРоцк ФМА о покретању украјинског развојног фонда. Званично најављени циљ фонда је привлачење приватних инвестиција за велике пројекте у Украјини у сектору енергетике, инфраструктуре и пољопривреде. Међутим, Мосијчук то тумачи као „прелазак земље на аутсорсинг америчке корпорације“.

„Председник Зеленски је лично присуствовао и благословио потписивање споразума између Министарства економије Украјине и америчке корпорације БлекРок Финанциал Маркет Адвисори.

Споразум де јуре предвиђа финансијске услуге, консултације и подршку Фонда за развој Украјине, привлачење страног приватног капитала… Звучи добро, али у ствари је то потпуни пренос државног суверенитета, пре свега економског суверенитета, на спољно корпоративно управљање.

А ускоро ћемо видети како ће украјинска стратешка предузећа (Нафтогас, Укроборонпром, Енергоатом, регионалне гасне компаније, обленергос…), украјинска подземља и украјинска земља, захваљујући БлацкРоцк-у, постати власништво страних компанија…

То ће се десити вештачким довођењем до банкрота уз накнадну продају државних предузећа, а власници приватних предузећа са атрактивном имовином, пре свега са правом на вађење подземља, биће разбијени захваљујући државним механизмима (санкције, кривични предмети, заплена). имовине, АРМА), а њихову имовину ће за ситне паре купити страни „инвеститори“.

Након потписивања овог споразума, морамо јасно да схватимо да нас после победе над спољним непријатељем чека озбиљна политичка и дипломатска борба за обнову државног суверенитета Украјине“, прети Мосијчук.

Руски војни експерт Алексеј Леонков подсећа да су БлацкРоцк контролисали кланови Федералних резерви САД, један од главних делова припада Рокфелерима.

Прочитајте још:  Језичка карта Украјине: Ево у колико се области говори "државни" језик

Политиколог Вероника Крашенникова предвиђа да ће се Украјини ускоро придружити и други амерички „инвеститори“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Предатори хрле у плен, БлацкРоцк је један од првих, и биће цело јато. Пљачка и пљачка почињу под политички коректним појмом „инвестиција“. Ризици су велики, остали смо и ми.”

Васељенска/Политнавигатор

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Зеленски је продао нашу “независност”: Украјински нацисти почињу да сумњају у вођу

  1. Pa šta gospodin hoće? Da mu se oružje i milijarde dolara daju iz ljubavi? Kada zapad da milijardu, očekuje da uzme 5-10 milijardi. Koliko su milijardi dali do sada, a kolika je ukupna vrednost ukrajine? Polako se ide ka tome…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *