ПОВРАТАК НА ФАБРИЧКА ПОДЕШАВАЊА: Милоша Вучевића вуче место градоначелника

1
Милош Вучевић, украјину

Милош Вучевић (Фото: Printscreen)

ПОВРАТАК НА ФАБРИЧКА ПОДЕШАВАЊА: Милоша Вучевића вуче место градоначелника.

Прва љубав заборава нема

Упркос томе што је безмало годину дана Милош Вучевић постао Министар војни, и не обавља више функцију градоначелника, као да га старе навике, обавезе и послови и даље вуку.

Прочитајте још:  Вучевић: СИТУАЦИЈА НА КиМ СВАКОГ ТРЕНУТКА МОЖЕ ДА ЕКСПЛОДИРА
Док се земља суочава са безбедносним ризицима и изазовима, Милош Вучевић се враћа на фабричка подешавања и почиње да обавља функције које су, руку на срце намењене градоначелнику Милану Ђурићу, али изгледа да је љубав према месту градоначелника, безусловна, апсолутна и вечита, јер како каже она стара пословица: Једном градоначелник, увек градоначелник.

Да, можда не постоји ова пословица али после бивстовања Милоша Вучевића на поменутој позицији сигурно ће се укоренити у народу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Елем, о чему је заправо реч?

Од када је постао Министар у Влади републике Србије, господин Вучевић се у Новом Саду и даље појављује при отварању разних градских манифестација, док Милан Ђурић служи као украз и опсена, чисто да се каже да је он градоначелник док изгледа лични интереси или велика љубав према Новом Саду Милоша Вучевића не могу да одвоје од Новог Сада.

Прочитајте још:  РИТУАЛНО УБИСТВО И САМОУБИСТВО: Трагедија у Новом Саду у сенци окултних секти у Србији!
Милош Вучевић је данас обишао пету генерацију полазника политичке академије Фондација Светозар Милетић у Новом Саду, док у својој објави наводи како се нада да су ту нови млади људи који су узданица. Оно што забрињва јесте хештег владајуће партије.

Да ли је господин Вучевић Министар одбране свих грађана и Срба у републици Србији, или само оних који су у Српској напредној странци?

Прочитајте још:  Има ли изгледа за Србе
Стигао је сајам, стигао је сајам…

Такође, присуствовао је и отварању отварању Пољопривредног сајма у Новом Саду, док је преко свог инстаграма настављао да се бави послом градоначелника, а то је да позива људе да посете поменуту манифестацију, наводећи да је поносан на свој град Нови Сад.

Апел

Прочитајте још:  Марија Алимпић: Стразбур захтева од власти Србије Извештај о напретку укидања пројекта Јадар (фото)
Професионална деформација, или нешто друго али молимо све надлежне да реагују и да поруче Милошу Вучевићу да више није градоначелник Новог Сада, него Министар одбране Републике Србије и да се наша земља тренутно суочава са бројним изазовима, а да је он тренутно на једној од најзначајнијих функција у нашем друштву и у нашој земљи. Три мандата градоначелника стварно јесу позамашна бројка, али фиксација и поистовећивање са радним местом никако нису добра за безбедност нашег народа и земље.

Наша Борба

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПОВРАТАК НА ФАБРИЧКА ПОДЕШАВАЊА: Милоша Вучевића вуче место градоначелника

  1. TAKO JE KADA (NE)ČOVEK SE ZANESE SOBOM!

    Vučević, ministar odbrane, mogao bi biti malo kulturniji i učtiviji njegova poruka narodu Srbije je odraz njegove klošarske nevaspitanosti, a kao ministar uticaće „pozitivno“ na omladinu “iako su mrzitelji Srbije pokušali da spreče okupljanje u srcu Južnog Banata, u moćnom Pančevu, u tome nisu uspeli i održali smo veličanstveni skup”. Stil ponašanja u SNS od vrha svi se ponašaju kao poltrona Vučevića, koji je do sada dva puta izgubio na sudu ( zbog kriminalnih radnji u „Jovanjici“ i „Krušiku“) od Vučića, koja poltronska blamaža i sramota.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *