„Шетају кости, повампирени некрофили“: Милово бедно пискарало и муџахединска пудлица Бурсаћ кидисао на мошти Светог Николаја!

1

„Шетају кости, повампирени некрофили“: Милово бедно пискарало и муџахединска пудлица Бурсаћ кидисао на мошти Светог Николаја!

Прочитајте још:  Вучић уплашен због Додика, послао екипу лекара да га спасе!
Овогодишња слава престоног Београда, Вазнењење Господње, и традиционална Спасовданска литија, због страдања која су се догодила на Врачару и у Младеновацу, биће у знаку ријечи Светог владике Николаја Жичког и Охридског: Молитвом измолимо благословени мир међу људима!

Велики српски духовник, вјероучитељ, ерудита Николај Велимировић, нашао се на мети несојских коментара разне олоши, међу којима је предњачио редовни колумниста Ђукановићеве медијске мафије и обожаватељ муџахединских формација из БиХ, Драган Бурсаћ.

У свом биједном излету скрибоманије, ово дежурно пискарало је, крајње подло и исфрустрирано, прокоментарисало данашње присуство моштију Светог Николаја на литији.

Прочитајте још:  Немачка тражи да се под хитно уклоне барикаде
Наводимо само фрагменте из његовог ултрашовинистичког осврта на данашњи догађај, због кога би му позавидио и највећи људски отпад.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Шетање моштију обожаватеља Хитлера, Николаја Велимировића не смета ни љубитељима Вучића ни љубитељима опозиције. То је основни проблем Србије данас што никоме не смета идеологија крви и тла, идеологија недавача Косова, идеологија четништва, антимодернизма, светосавља, примитивизма… Вијест гласи да су гардисти војске Србије унијели кивот са моштима владике Николаја у Вазнесењску цркву у Београду. Док ово читате, кивот (ковчег) са моштима нареченог владике Николаја Велимировића носакаће се београдским улицама, а на челу Спасовданске литије ће бити патријарх Цркве Србије Порфирије, који ће служити молебан и бесједом ће се обратити присутном пуку. Наравски, биће то руководство Србије, све знане и мање знане фаце, а Порфирију Перићу ће се придружити и Јоаникије Мићовић и остала светосавска свита. Једном ријечју, празник за очи, уши и остале органе-ако сте у средњовјековно-паганском морбидном фазону шетања људских костију. Дакле, све је ту: и мошти, и војска у свечаним одорама, и црквењаци, и националистички наратив о свесрпском помирењу, и Вучић у улози Милошевића и загробни Николај Велимировић у улози кнеза Лазара… Што би се рекло српске кулисе и позорница за освајачке ратове у дигиталном добу 21. вијека. А сви знамо како се завршило, или боље казати, како је почео крвопролиће на тлу бивше Југославије, што је кодни назив и тепање за великосрпску агресију-а почео је шетњом костију и повампиреном некрофилијом. Само је овај пут много горе и то не због дигиталног доба, колико због самог власника моштију, Николаја Велимировића, чувеног љубитеља Хитлера и антисемите у слободно вријеме“.

Очигледно, у овим ријечима постоји нешто далеко више од самопрокламованог атеизма овог бившег Србина.

Прочитајте још:  Дачићев министар Баста: Тражим увођење санкција Русији
У овим ријечима је сажета сва богохулна филозофија декларисаних безбожника, провокатора и несоја, какав је заправо дотични.

Без трунке обзира према вјерским осјећањима, ово ходајуће ништавило, чију је скрибоманију прикладно објаснио непознати пријатељ Мухарема Баздуља, истичући да су Бурсаћеви текстови школски примјер за семинарски рад о сексуалној фиксацији на мокраћу (уролагнија), из текста у текст, не престаје да вријеђа све што има везе са Православљем и Српством.

И, заиста, уколико пажљивије анализирате његове колумне, видјећете да је ово, помена недостојно, Ђукановићево и Бакирово бедно пискарало, више пута поменуло мокраћу у различитим варијантама, него што је цитирао књижевних класика.

ИН4С

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “„Шетају кости, повампирени некрофили“: Милово бедно пискарало и муџахединска пудлица Бурсаћ кидисао на мошти Светог Николаја!

  1. Ostrašćenost ovog srbomrsca, je odavno prevazišla mržnju i zagazila je u tešku patologiju !!! Prezirem nasilje, ali najiskrenije, veoma bi me obradovalo da neko priđe i pljune ovu ljudsku spodobu i šutne ga nekoiko puta u zadnjicu! Ujedno on je primer svima, koji jasno pokazuje koliko odsustvo moral su imali svi oni Srbi koji su sebi dopustili konvertitstvo, odbacujući veru svojih časnih predaka, prelazeći iz Hrišćanstva u veru tuđinskih porobljivača i Srba. Moral tih Srba je bio na toliko niskom nivou, baš kao što je to kod bednog Bursaća !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *