ЖЕЉКО МИТРОВИЋ ЗВАНИЧНО УКИДА ЗАДРУГУ!

0

Жељко Митровић (Фото: Јутјуб)

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ ЗВАНИЧНО УКИДА ЗАДРУГУ!

Власник и директор Пинк медија групе Жељко Митровић најавио је вечерас укидање ријалитија “Задруга”, на препоруку председника Србије Александра Вучића.

“На препоруку председника Републике Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм “Задруга”. Верујем да је јединство Србије и процена Председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса” – саопштио је Митровић на Инстаграм налогу.

Прочитајте још:  ЕУ поново врши притисак: Спречити "руску интервенцију" на Западном Балкану
Председник Вучић је у вечерашњем обраћању изјавио да је разговарао са Митровићем и замолио га да укине ријалити.

“Разговарао сам и са власником Пинк телевизије, и рекао сам му да један део људи у Србији сматра да ријалитији нису добра ствар. Ја знам његов став, и став гледалаца, али је то била моја молба. Пре него што седнемо и причамо, пошто те забране морају да важе за све. Замолио сам га да сам направи тај потез, али да за неколико дана размотри могућност да то укине, и да ли ће или неће то ћемо видети. Спремни смо о свему да причамо, али не о томе да ви владате без избора, да одређујете да ли неко сме да има телевизију или не, да укидате приватни бизнис у Србији, да смењујете министре како вам падне на памет. Ту онда више државе нема, а онда нема ни слободе ни народа. Живеће и Србија и наш народ ће бити све снажнији”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Еспресо.рс

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *