Рама: Отворени Балкан испунио своју мисију

1
рама

Еди Рама (Tanjug/AP Photo/Markus Schreiber)

Рама: Отворени Балкан испунио своју мисију.

Прочитајте још:  Ново кадрирање у ЕПС-у: До фотеље преко пријатељства са породицом Вучић
Отворени Балкан је била иницијатива која је настала из потребе да се унапреди Берлински процес и испунила је мисију због које је рођена, изјавио је данас премијер Албаније Еди Рама и додао да сада морамо безглаво да уронимо у Берлински процес.

Он је у интервјуу за албански Јуроњуз рекао да се процес одвија уз велику подршку Немачке, немачког канцелара Олафа Шолца и свих осталих.

На питање о Косову, Рама је истакао да не може да разуме премијера привремених приштинских власти Албина Куртија везано за ситуацију која је настала на Косову и Метохији у односу на међународну заједницу.

Прочитајте још:  Албанија: Србија потписала Тиранску декларацију којом се „осуђује руска инвазија на Украјину и наглашава приврженост територијалном интегритету те земље унутар међународно признатих граница“
Он је рекао да француско-немачки план не може ту да остане заувек и да Курти не може сам да добије ову дипломатску битку као Дон Кихот.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Албин је особа коју ценим, пријатељ којег поштујем, али у овом случају је премијер Косова кога не разумем”, рекао је Рама, пренео је Танјуг.

Он је навео да су Албанци први који ће дати глас и унапредити француско-немачки план за Косово и Метохију.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Рама: Отворени Балкан испунио своју мисију

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *